agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Biyoteknoloji
(https)




Beğeni Düzeni13Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-08-2010, 20:24   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-06-2010
Şehir: ankara
Mesajlar: 15
Sayın caturanga sporların veya mantar dokusunun misel yapması için çeşitli besiyerler var mantar türüne göre değişiyor buğday agar malt agar veya agara bal katıp kaynatıp 6 7 günde misel üretenler var nette okuduğum kadarıyla kültür mantarı miseli için buğday agar yeterli oluyormuş veya sade bal katıp yapmakta oluyormuş

Playmakers Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025