![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Merhaba, daha önce çelik alarak üretim başlığında ismi geçmiş mesela... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2014
|
Şu ürünü tanıyan var mıdır acaba? Miracle fruit yetiştirmeyi deneyeceğim. Pek bir bilgi bulamadım satış ilanında da. Organik midir, insana zararı var mıdır? ![]() Root Enhancer for Miracle Fruit Synsepalum plants |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-04-2007
|
indol-3 bütirik asit
8000 ppm lik IBA çözeltisi hazırlamak için 1 gr Saf indol 3 bürik asit arıyorum fakat piyasada en az 5 gr lık paketler halinde satılıyor sadece 1 gr temin edebileceğim neresi var bu konuda yardımcı olursanız sevinirim .Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-12-2015
|
Alıntı:
Bu iki yöntemde de çeliklerin köklenmeden uzak olduğunu düşünüyorum. İkinci yöntemdeki çelikleri köklendirme tozu kullanarak toprağa dikmek nasıl bir sonuç verir ? Köklendirme hormonunun oranlaması nasıl olmalı ? Ağaçtan birkaç hafta sonra çelik alma imkanımız olmayacak ! Bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...Teşekkürler |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-02-2016
|
Köklendirme hormonu almak istiyorum yaklaşık 500 kadar celikleme yapmayı planliyorum.en iyi köklendirme hormonunu nerden bulabiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-11-2010
|
sıvı köklendirme hormonu aldım mısır çarşısının arkasındaki çiçekçilerden nasıl kullamam lazım söylermisiniz lütfen |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-11-2010
|
teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2007
|
su maymunu denilen küçük toplar var suyla temas halinde genleşiyor ve büyüyor, yeni dikilen fidanlarda sutut (belli bir dönem su ihtiyacı için) yerine kullanabilirmiyiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-10-2018
|
Telefonum 0532 266 0920 görüşebilme imkanımız olursa memnun olurum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Ben köklendirme hormonu tercih etmiyorum belki köklenmesi zor olan türler için olabilir ama genede ben doğal köklendiricilerden yararlanıyorum ![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
Merhaba Arkadaşlar, konu biraz eski ama sizlere iki köklendirme hormonu hakkında bilgi almak istedim. odunsu çelikler için hagisini tavsiye edersiniz.. İndol asetik acit ?? indol butirik asit ?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2010
|
hagisini tavsiye edersiniz ?
Odunsu Çelikler için hagisini tavsiye edersiniz ? İndol asetik acit ?? indol butirik asit ?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|