![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2007
|
sn jezebel medikal literaturde kombucha ictigi icin olen bir kisi var. yukarida verdigim ilk linkteki abstracti okumanizi oneririm. yukaridaki ingilizce kismi turkceye cevirecek olursam Alıntı:
ayrica milyarlarca insan tuketiyor herhangi bir seyin savunmasi olamaz. Ayni mantikla sigara hakkinda su sekilde bir arguman yazsam ne dersiniz? dunya capinda bir milyara yakin kisi sigara iciyor - http://www.bbc.com/news/health-25635121 Bir çırpıda "faydasızdır atın çöpe diyemeyiz " Ben şahsen ikna olmadım. Cola' dan faydalıdır. Zararlı olmasına rağmen milyarlarca insan tüketiyor. Sigara'yi kötülemeden önce daha derin inceleyin derim Burada demek istedigim sey kombucha cok zararlidir, mutlaka uzak durun degil, gosterilmis belli bir faydasi olmadigi. Kefir veya su kefiri varken veya dogal probiyotik laktik asit bakterilerini alabileceginiz tursular varken ben sahsen kombuchayla ugrasmam. Zamaninda bir sure evde yaptim ve ictim, ya tatli oluyor, gereksiz yere seker tukettiriyor, ya da cok asidit oluyor, lezzetli olmuyor. |
|
|
|
|
|
|