![]() |
benim elimde kombuçay var isterseniz temin ederim.marmara bölgesi bayiliğini yapıyorum para kazanmaktan çok hayır dua alıyorum bir arkadaşım inüsilin iğnesine başlayacaktı kombuçay sayesinde 2 ayda 17 kilo verdi sadece bir hap ile vücut dengesini sağlandı.
|
yardımcı olabilirim marmara bölge bayisiyim bilgi ve gönderme konusunda istediğnizi yazınız.
|
Taze ve Temiz KOMBUCHA MANTARI ve ÇAYI için
Google 'de " Kombucha Türkiye " yazın |
Dilek balığı
Arkadaşlar bende kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. Dilekten ziyade bağışıklık sistemini gerçekten güçlendirici bir destek. Temin etmek kolay internette araştırıp bulabilirsiniz. Zonguldak İngiliz Bulldog, Shar-Pei, Bordeux, Napoliten Mastif, Dogo,Guinea Pig sitesinde de satıyorlar
|
İlginçmiş. İlk defa duydum ve gördüm :)
|
Sn kombuçay bu mantar sizde ne kadar? Ben çorlu da oturuyorum burada bir bayiniz var mı?
|
Sitede görüp araştırdım. Ama aktarlarda bulamadım. İnternette demlenmiş çay satışları var ama güvenemedim.
|
kombucha mantarı
arkadaşlar bana gerçekden kombucha mantarı gerekli haca giden kişiler getiriyo genelde eyer bilginiz olursa lütfen beni haberdar edermisiniz
|
*** fiyat ögrene bilirmiyim
|
İyi günler arkadaşlar.Ankara'da oturup da Kombu çayı almak isteyenler bana yazabilir.
|
Bende var isteyene gonderebilirim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025