![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-04-2013
|
hediye olarak hangi çiçek
Merhaba arkadaslar Kız arkadasıma güzel kokulu bir çicek göndermek istiyorum uzun zamandır...Bu sayede ciceklere ilgimde arttı.... Önerileriniz nelerdir.... Gardenya **** mor sümbül aklımdakiler....Tavsiyeleriniz varmı ? Van ercişe gidecek...Saksılı oluyor herhalde bunlar... Oradaki cicekcileri bastan asagı telefonla aradım.bulamadım...Bu cicekler baska ilden kargoyla vs nasıl gidebilir.. Zarar gelmemesi icin ne yapmalıyım.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...eras/16819.htm Kargoyla nasıl gideceğini, şehirler arası çiçek gönderen bir firmaya sormanız daha sağlıklı olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-01-2014
|
bende bu konuya bakıyordum!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-02-2014
|
Nertera gönder ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-03-2013
|
Bence saksı çiçeği olsun çabuk ölmez hem uzun kalıcı bir hediye olur,hatta minyatür bir ağaç bile olabilir bonzai tarzı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-03-2014
|
Merhaba Kardeşim bence mor orkide al.Mor orkide alırsan kızın çok hoşuna gidebilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2013
|
Cineraria çok hoş bir hediye olur bence. Özellikle de çiçek yetiştirmeyi bilmeyenler için. Hem buket gibi görünüyor, hem rengarenk, hem de tek yıllık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-02-2013
|
Müge yolla kargo çok sorun ise eğer saksı toprak tohum/soğan/çelik şeklinde bir paket yap. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-03-2014
|
![]() Merhabalar, bi arkadaşım annesinin kafası dağılsın, üzüntülerini unutsun, neşesi yerine gelsin diye ona çiçek almak istiyor. ![]() ![]() Büyük ihtimalle mayıs gibi annesinin yanına gidebilecek. O dönemde böyle baktıkça içinin açılacağı bi çiçek öneriniz var mı? ![]() Bu arada sakaryada arkadaşımın annesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-05-2015
|
Gardenia gönderebilirsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|