![]() |
Malesef değil.
Lerdemir'in ilk tahmini cevaba yakındı.:) |
Allah'tan bu yorumu yaptınız, yoksa üçüncü bir tahminde bulunacaktım ki akıllara zarar !!! :)
|
Sevgili Lerdemir, çok merak ettim. Yazar mısınız lütfen tahmininizi ? Biraz gülelim.:D
|
Yok olmaz; üçüncüyü atlayıp, dördüncü ve net tahminimi yapıyorum:
Tenis raketi imalatı için, eskiden yapıldığı üzere, toplanıp fabrikaya teslim edilmeyi bekleyen kedi bağırsağı sarmalı... |
:p Malesef değil.:p
Bu yenen bir şey. |
Bu bir kalıp olabilir mi?
|
Meşale, Ağaç Mumya :),
|
Bu bir yiyecek arkadaşlar.
Not: Böyle görünenini ben asla yemem.:) |
Yufka veya kağıt helva olabilir mi acaba...
|
Malesef Selahattin Bey.:)
|
Bu bir baklava, daha kesilmemiş. Buyrun zenfree hanım...
|
HAZIR YAPRAK DÖNER bu!!!
|
Lerdemir kokoreç demişti.:p
|
Arkadaşlar bu bir baklava daha yazmayın. Pastanede tozlandırmışlar tosunlar, çekecem kulaklarını. Bak ne pişirmişler ne de şerbet vermişler.
|
Burma tatlısı ama kalın :D :dilli: :D
|
1 Eklenti(ler)
Tebrikler Lerdemir.Yabancıların yaptığı döner.;)
|
Küçük küçük hazırlanmış yufkalar mı bunlar? Bir köyde görmüştüm; kağıt gibi kat kat dizilmiş yufkaları, yiyecekleri zaman biraz ıslatıp fırına atıyorlardı. İtiraf etmeliyim ki ben yiyememiştim çünkü buzdolabının üzerinde, ağzı açık bir şekilde, tüm haşerelere davetiye verircesine duruyorlardı.:(
|
Iııhh bu nasıl döner yahu. Öldürsen yemem.:p
|
Ben de yemem.:))))
|
Asıl soru bu ! Bunu bilin bakalım ???
1 Eklenti(ler)
Hadi bakalım, buyrun, tahminlerinizi alayım...
Not: Bu arada, bu başlığın ancak 78.sayfasında milli olabildim. İlk kez bilmiş oldum böylelikle... :D |
Fil burnu?
|
Hayır değil...
Aslında bir hayvan sayılır, ama değil. Canlı da sayılır, ama canlı da değil... Alın size bilmece... Not: Bundan sonraki isabetsiz her 3 tahminde bir kareyi büyüteceğim... |
Bu ET in boynu...
|
Ahşaptan yapılmış filden bir kesit olabilir mi?
|
Cevap vermek için çok çalıştım ama bir şeye benzetemiyorum ki?
|
Arkadaşlar bugün saat 17:00-18:00 arasında Kıbrıs Sim radyoda Mine Pakkaner ağaçlar.net üyesi Ahmet Polili'nin programında ağaçlar.net konusunda söyleşecekler. http://www.simradyo.com/ den ulaşıp dinleyebilirsiniz. Radyo üzerinde 98.6 ve 89.5. kanallardan da dinleyebilirsiniz.
|
Bu, çanak çölmekçilerin yaptığı bir şey. Testi :D
|
Hem canlı, hem de cansızmış ama...
|
Tebrikler -E.T.'nin Boynu
1 Eklenti(ler)
Vallahi bravo Selahattin Hocam.
Tam isabet. İşte tamamı... Umarım çok acımasız bir çerçeveleme olmamıştır diye düşünürken, sizin bu tahmininiz beni çok rahatlattı doğrusu... |
1 Eklenti(ler)
O zaman sırada şu zalim soru var!
Buyurun... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025