![]() |
|
Hiç görmemiştim bu passiflora'yı. İlginç!
|
1 Eklenti(ler)
|
onde buzlu cam war gıbı ev ıclerınde kapılarda bulunan cınsten de arkasındada yumruk mu waa desem baska bısey mı waa desem ınsan tenını de andırıo oyle bısı sanırım
|
Cam değil. Arkasında tel kafes olan
aliminyum kaplı birşey. Belki soba ısısını yalıtmak için kullanılan adını bilmediğim zımbırtı olabilir. |
Bence de bu buzlu cam. Malina'nın terasına çıkan kapının buzlu camı. Önündeki siyah şey de bahçe işlerinde kullandığı aletlerden birisinin sapı. O pembemsi şey de saksılardan birisi. (Senaryo yazarı olmaya karar verdim de) :p
|
Evet buzlu cam. Ama camdaki bence bir saksı değil, fotoğrafı çeken kişinin yansıması. Aradaki siyah şey de buzlu cam parçalarını birbirinden ayıran buzlu camın ait olduğu nesnenin bir parçası.
|
Kapı :))
|
gömlek değiştirmiş bir yılanın derisi; hatta çite takılmış da çıkmış derisi:rolleyes:
|
kırılmış bir buzlu cam. siyah bir bantla yapıştırılmış. ortadaki siyahlık bir bant.
|
Alıntı:
Azalea en ilginç ama en kötü tahmin bu:D |
1 Eklenti(ler)
|
buzlu cam üstünde perde ayaklı bir kuş kaz veya ördek olabilir
|
:) Martı mı bu?
Bizim buralarda damda öyle perdeli hayvan görmeyiz. |
Alıntı:
:D |
o sabah güneşinin martı üzerinde yansıması :)
|
Bu ay benim kabul ayım zaten :(
|
hıç aşşağdan dürtmeyi denedinmi o hayvanı :)
|
Alıntı:
|
Kedidir o kedi :))
|
Farkında mısınız bilmem ama
Malina yanıtı verdi zaten. Ben de Dürüstsahtekar'ın niye öyle dediğini anlamaya çalışıyordum. |
Alıntı:
|
yaf arkadaş benim ki can sıkıntısı...hem martının pisliğide feci oluyor.temizlemeside güç o bakıma kaçırsın diye seninde aklına ne geldıyse:))
|
http://www.resimload.com/140914/VCCGzMAb.JPG
cevaplarınız bekleniyor |
bunu biliyorum ama adını bilmiyorum
horoz ibiği gibi bişe adadan gelirken vapurdaki bayanların elinde vardı hay allah adı neydi? :( |
Alıntı:
Belkim malina yanlış biliyordur :)) Kardeşim sen bu hafta bir Ankara daha yap. Halen kafan Ankarada kendin buradasın :) |
Strelitzia ya da ülkemizdeki adıyla starliçe adlı çiçek. (mi?)
|
Alıntı:
Bir de merkezde yaptıklarımı anlatsam. Eş durumundan affedersiniz artık. :rolleyes: |
evet evet starliçe
ben bildim :) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:16. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025