![]() |
İnci tanesi.
|
|
1 Eklenti(ler)
Bunu kimse bilemeyecek.;) Bu nedir?
|
Sevgili Fidancı;) senin kediye hala gülüyorum, her gördüğümde.:D
|
Küçük bir iskembe nin üzerin de oturan, koca bir kadın.:p :D
|
Şimdiye kadar sorduklarımız hep görsel ögelerdi. Şimdi sorduğum ise işitsel...
Bakalım dinlediğiniz müziğin neye ait olduğunu bilebilecek misiniz?:p http://www.geocities.com/muj_gun/musich.mp3 |
1 Eklenti(ler)
Araya girmek istemiyorum ama fotografın tamamını yüklemek istiyorum. Belki merak edenler olmuştur.
|
Sevgili Zenfree resim gerçekten çok hoş. Şok oldum görünce :D
|
Benim sorum da zordu aslında. Dikkati çekmek istediğim bir konu olduğu için sormuştum.
www.algoart.com da sözü edilen DNA kaynaklı müziklerden bir örnekti buraya koyduğum. HIV virüsünün DNA sından elde edilmişti. Merak edenler değişik doku ve hücrelerin dna larından elde edilen müzikleri kolayca dinleyebilirler. Ana sayfada menüde download'ta DNA music başlığı altında hoparlör ikonlarına tıklayarak bu sağlanabilir. ;) |
Çok ilginç. Bilgiler için teşekkürler Sevgili Müjgan.
|
Bu müzikleri dinlediğimde aklıma birşey takılmıştı, kişiye özgü, onun dna larına uygun müzikler yapıldığında, o kişinin sağlığını (bedensel ve ruhsal) değiştirmek mümkün olabilir mi acaba diye...
|
çok enteresan düşüncelerin var müjgan :D oldukça ilginç. ayrıca zenfree o kedi resmi günlerce masaüstü görüntümdü :D ben de çok güldüm
|
peki bu ne?
1 Eklenti(ler)
Bu biraz zor ama sonucunu görünce hayran kalacaksınız. Yani öyle ümit ediyorum :D
|
Yağmur sonrası örümcek ağı :))
|
Bence de...
|
Katılıyorum. :)
|
4 Eklenti(ler)
tebrikler ;)
|
Çok muhteşem görünüyor. Teşekkürler Sevgili Fidancı.
|
1 Eklenti(ler)
Bu çok kolay ama resmin bütünü gerçekten harika!!!
|
kuş :)
|
Sevgili Fidancı,
Örümcek ağları muhteşem görünüyor. Bu fotoğrafların daha yüksek çözünürlükte olanları elinde varddır sanırım. İstesem verir misin acaba:confused: İsteyenin bir yüzü kara....:p (Eh ne yapayım benim yüzüm gözüm kapkara zaten artık:D ) |
Ne kuşu mesela:confused:
Kaç tane kuş mesela:confused: :D |
işte onu bilemem ama kuş:D
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Kar baykuşu doğru cevap değil ama süper bir cevap:p
Bu nedenle de resmin tamamını yüklüyorum. Zaten derdim de bilmece değil bu harika kareyi sizlerle paylaşmaktı. (Resim http://blog.haberturk.com/ sitesinden alınmıştır.) |
güzel güvercinler,
Merdiye, birkaç tane daha resim var elimde tabii gönderirim, ancak şu an vaktim kısıtlı yarın göndereyim. Beğeneceğinizi söylemiştim. Şu an vaktim kısıtlı yarın mailine gönderebilirim. |
Teşekkür ederim...
|
bu ne olabilir?
1 Eklenti(ler)
kim bilir?
|
Sebze soymaya yarayan bir alet olabilir mi?
|
Kazaklarımızın üzerinde oluşan yün topakçıklarını traş etmeye yarayan bir "cihaz":D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025