![]() |
Zırh:D :D :D
|
Malesef değil papatyam.:cool:
Arkadaşlar bana ana sayfadaki agacalar.net'in logosu lazım. Büyük resim.500 kb olabilir. Özelime gönderirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Siteyi taradım ama istediğim büyüklükte bulamadım. :rolleyes: |
Bu resim bence bulunamayacak bir şey gibi geldi bana.Nedir anlamadım..
|
Kahve telvesi???
|
Merdiye ben de kahve demiştim değilmiş:))
Zenfree hadi o zaman ver cevabı:) |
O üzerinde bir dişi, bir erkek goril kabartması olan, broş mu acaba ?
|
Kurşun mu?
|
Bu bir parazit yumurtası olabilir.
|
;) Hayır. Malesef değil.;)
|
:confused: Aceba nedir nedir :D
|
Asit içine atılmış madeni para **** metal, bakır rengi düğme :D :D :D
|
Maalesef değil. Nasılsa öyle yazacak :)
|
Maalesef anne karnındaki bir fetus da değildir :)
|
Eee bilemedik yaz işte cevabı ;)
|
Sayın zenfree üzme bizi ama...
|
Tamam bir ipucu. Bu A.Hitler´le ilgili bir sekil.:mad: ( Turkce klavyede degilim ozur diliyorum. Daha sonra duzeltirim.)
|
Bir mühür olabilir mi acaba?
|
Hayir degil. Uzgunum.:cool:
Uzun bir hikayesi var. Benim cok ilgimi cekti. Sizlerin de ilginc bulacaginizi dusunuyorum. |
1 Eklenti(ler)
Dr.Masaru Emoto donmuş suda oluşan kristallerin kendilerine belirli düşünceler yoğun olarak yönlendirildiğinde değişiklik gösterdiğini keşfetmiştir (düşüncenin şekline göre su kristalleri değişiklik gösterir).
Dr.Emoto’nun su araştırmasını bu kadar popüler kılan nokta ise onun bu araştırma ile ispat ettiği düşünce ve duyguların fizik realiteyi etkilediği gerçeğidir. Aynı yerden alınan su örneklerine yazılı ve sözlü kelimelerle veya müzikle değişik niyetler, düşünceler yönlendirildiği, odaklanıldığı zaman ‘’su kendi ifadesini değiştirmektedir’’. Yapılan deneyler sonucunda çok temiz kaynaklardan gelen su örneklerinin ve kendilerine sevgi dolu sözcükler söylenen su örneklerinin aynen kar tanelerinin modeline benzeyen çok parlak, yoğun motifli, simetrik ve çok renkli desenler oluşturdukları görülmüştür. Mesela eklediğim resim sevgiyi gösteriyor. Size sorduğum ise Hitler dendiğinde suyun kristalize olmuş haliydi.:rolleyes: Kaynak http://yorumsuz.awardspace.com/dr-ma...leri-mucizesi/ http://www.hado.net |
Aaaaaaaa, ben bunu biliyordum. Ama nedense benzetememiştim. Tüh, gitti güzelim kupa... :D :D :D
|
yav yine kaçırdım yarışmayı yaaa :(:(:( yeni soru istiyorum:(:(
|
1 Eklenti(ler)
Uzun bir aradan sonra bu soruyu da ben sormak istiyorum.
Bunu bilene gmail davetiyesi göndereceğim. Haydi bakalım başlasın tahiminler... Bilin bakalım bu ne? |
Kaplumbağalar mı?
|
1 Eklenti(ler)
Yaaaaa, bu kadar kolay bir soru muydu bu?
Eğer bana mail adresinizi yollaranız size gmail davetiyesi göndereceğim. :D |
Oleeey.
|
1 Eklenti(ler)
Bakalım kaç dakikada bilinecek. Bu nedir?
Resim çok net ve büyük.;) Bence cevap çabuk gelecek. |
Tavus kuşu mu?
|
Göz :)
|
Denizdeki yumuşakçalardan biri olabilirmi? Tüplü kurt gibi.
|
Kolaya pipetle hüp yaparken, şişeye alttan bakılmış...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Resim dosyasının adı: tvs_k???
Biri bizi kandırmaya mı çalışıyor? Yoksa bu hakikaten tavus kuşu mu? Gerçi bana da bir deniz yumuşakçası gibi geldi... |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
|
kök fosili :P
|
Zombi parmağı :))
|
Bu fırından çıkmış bir ekmeğin köşesi. Tam koparırken vazgeçilmiş ve fotoğrafı çekilmiş.:D
|
Çikolatalı bişey mi :) Rulo Kat gibi :D
|
Mumya parmağı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:42. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025