![]() |
sehitler anıtı gibi birsey...
|
1 Eklenti(ler)
Sayın klimanjaro sağolsun beni rekabete zorluyor.
Sinirlenerek belirtiyorum ki cevap bir saat kulesi olacaktı. Truva atına gitmeyi çok istiyordum. Fakat gidemedik. Ancak Çanakkale'den aldığım minyatür Truva Atı'na bakarak özlemimi giderebiliyorum. Gelişim kötü olabilir ama bundan onraki sorularıma daha çok dikkat edeceğim. |
;) :d ;)
|
Titancığım ben de aynen senin şu anda hissettiklerini hissetmiştim. Hadi bir soru sorayım dedim ama dosyanın ismini çilek koymuşum. Farklı kaydet denilince dosya adının deşifre olacağını nerden bileyim.
Bütün hevesim kırıldı. Halbuki bir soru daha hazırlamıştım. Göndermeye korktum, ya yine hemen bilinirse diye. :p |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Sorumu soruyorum...
Bilin bakalım bu ne? (önceki kurallar aynen geçerli...) |
Toprağa dökülmüş oksijenli suyun köpürmüş hali.
|
Sümüklü böcek :)
|
Konglomera.
|
Dalganın kumdaki köpüğü olabilirmi?
|
Evet, biraz daha hayal gücü bekliyorum. :D
|
Bu sulama sonrası toprakta oluşan köpük ama bu sulama suyunun köpüğü karonun üzerine kadar ilerlemiş...
Bir diğer alternatifte durgun bir su kenarı, dere, göl veya havuzun kenarında oluşmuş köpükte olabilir. |
Bulaşık suyu.:)
|
Alıntı:
Anilozer112, gibi düşünüyorum :) |
Kelebeğin kanat ucu :)
|
Bir hayvan veya balıktan çıkan köpükler....Ahtapot veya yılan olabilir..
|
Biraz iğrenç olacak ama;tükürük.
|
bnce bu bi çiçek.görünende yaprak kısmı...
|
O kenarda görülen şey kaplumbağa olabilirmi.
|
Alıntı:
|
Ya da denizkabuğu
|
Bence bir sinek veya bir böceğin kanadı.
|
Evet o da aklıma gelmişti.
Alıntı:
|
Sanırım yaklaşan bile yok.:)
|
Sayın titan koyduğunuz kuralı unuttunuz mu?
|
Kumsalda yürüyen kaplumbağanın ayağı, arkadan dalga gelmiş ve kumları köpürtmüş. :o
|
1 Eklenti(ler)
Geç kaldığım için özür dilerim. Akşamdan akşama girdiğim için bazen yetişemeyebiliyorum...:o
Cevap işte bu... Çok yaklaşanlar oldu ama kimse tam bir cevap veremedi. İşte soru böyle sorulur. :D :D Bu arada söylemeden edemeyeceğim, tükürük tahmini gerçekten çok iğrenç. Benim öyle bir cismin fotoğrafını çekmeme midem izin vermez ki... :dilli: |
Denizyıldızı dedik ya.:p
|
Biliyorum. En çok yaklaşan da siz oldunuz zaten.. Ama tam cevap deniz yıldızı ve deniz köpüğü olacaktı. :D
Yine de büyük ikramiyenin yarısını kazandınız. Tebrikler... |
Arkadaşlarla beraber bütün tahminleri yaptığımızdan bir seçeneği en sona bıraktım baktım olmuyor bende en son seçeneği denedim:D
O da olmadı zaten. |
1 Eklenti(ler)
|
İlk tahmini ben yapayım.
Bence bu bir.... İçine çivi geçirilmiş hamsi! Veya... Akan suyun içindeki kurumuş yaprağın dalı! Ya da.... Kendini olabildiğince korkunç hale getirmeye çalışan bir hayalet! |
Rüstekinin son hali :)) fotoğrafın üstünde fareyi bekletince öyle yazıyor...
|
titan malesef hiçbiri değil,
arb73 sana gelirsek o bir aldatmaca :D |
Birşeyin üzerine naylon örtülmüş. Sabitlemek için çivi kullanılmış.
|
Sevgili cupressus;
Malesef... |
üzerine çivi çakılmış teneke parçası....
|
Acaba çok mu zor oldu?
|
Evet :)
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025