![]() |
5 tane balonun birleşmesimidir?
|
Balon(lar) değil:)
|
Mücevher çalısı sormayın aceleden münevver48in sayfasına girmişim sizin sanıp :)
|
Çiçeğin içi gibi ya da büyüsün çiçek açacak gibi ya da çiçek açmış tohum mu oluşmuş acaba yani bilemiyorum ki sanki mikroskopla çekilmiş resim yok bu kesin çiçek açacak
|
Sukulent mi?
|
Sukulent değil:)
Sevgili melekv.'in tanımlaması uzun olsa da tohum kısmı haricinde yerinde olmuş. Sadece çiçeğin ismi kalmış bulunacak:) Mikroskobik de değil fakat dikkatli bakmak gerekiyor görmek için ya da benim gibi çiçek delisi olmak:) |
Ortanca çiçeği tomurcuğu mu?
|
ama mücevher çalısı isimler konusun da ne kadar başarısız olduğumu biliyorsunuz :)
|
Ortanca çiçeği tomurcuğu değil:)
|
Jelibon bon bon, jelibon mu ? :D :)
|
Mum çiçeğinin, çiçeği :)
|
jelibon ve Mum çiçeğinin çiçeği değil:)
|
halıfleks'in yakından çekilmiş hali gibi sanki :)
|
Alıntı:
|
halıfleks'in yakından çekilmiş hali değil:)
|
Alıntı:
Allium cinsi bir bitki değil... Evet haklısınız hatta ipin neredeyse tamamı görünüyor, bir tek ismi kaldı. Onu da sanırım birkaç tahmin daha bekleyip ben söyleyeceğim (nokta atışı zor belki ):confused: Sonra da sorunun cevabını bildiği halde söylemeyen fakat kendi sorusunu cevaplayan kişi olarak hatırlanacağım:dilli: |
Atayım bakalım: Kasımpatı? :p
|
Alyssum mu yoksa? ;)
|
Alıntı:
|
Aster? :) ;)
|
Aster değil:)
|
Gazanya.. Bu sefer bileyim bari ;)
|
ders çalışmamı engelleyen sabahtan beri internetteki tüm mavi mor çiçekleri incelememe sebep olan çiçek :D
|
Gazanya da değil:)
|
2 Eklenti(ler)
Plastik çiçek, Bir tür Hoya, Hoya göbeği, Yağlı boya tablo, 5 tane balon, Sukulent, Ortanca çiçeği tomurcuğu, Jelibon, Mum çiçeğinin çiçeği, Halıfleks'in yakından çekilmiş hali, Soğan çiçeği, Allium, Kasımpatı, Alyssum, Aster, Gazanya.
Bu kadar tahmin yeter sanırım cevabın açıklanmasına... Sevgili melekv., Sn Gül-bahar ve Sevgili Jakin'in yakın tahminlerde bulunduğu için bildiklerini kabul ediyorum:) Tebrikler:) Cevap; Bodrum Papatyası (Osteospermum ecklonis). Eklenti 586667 Eklenti 586668 |
sayın mücevher çalısı benim ders çalışamama kıyamadı da ondan açıkladı ... yani ben mi kazanmış oldum şimdi :D
|
Alıntı:
|
Soru da çiçek de güzel, teşekkür ederim sn Mücehver Çalısı :)
|
Of ya papatya diyecektim yok artık o kadar da degil dersiniz diye demedim aglamak istiyorum :(
|
Alıntı:
Sizi bildi saydım ben zaten üzülmeyiniz rica ederim:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025