![]() |
Aster değil:)
|
Gazanya.. Bu sefer bileyim bari ;)
|
ders çalışmamı engelleyen sabahtan beri internetteki tüm mavi mor çiçekleri incelememe sebep olan çiçek :D
|
Gazanya da değil:)
|
2 Eklenti(ler)
Plastik çiçek, Bir tür Hoya, Hoya göbeği, Yağlı boya tablo, 5 tane balon, Sukulent, Ortanca çiçeği tomurcuğu, Jelibon, Mum çiçeğinin çiçeği, Halıfleks'in yakından çekilmiş hali, Soğan çiçeği, Allium, Kasımpatı, Alyssum, Aster, Gazanya.
Bu kadar tahmin yeter sanırım cevabın açıklanmasına... Sevgili melekv., Sn Gül-bahar ve Sevgili Jakin'in yakın tahminlerde bulunduğu için bildiklerini kabul ediyorum:) Tebrikler:) Cevap; Bodrum Papatyası (Osteospermum ecklonis). Eklenti 586667 Eklenti 586668 |
sayın mücevher çalısı benim ders çalışamama kıyamadı da ondan açıkladı ... yani ben mi kazanmış oldum şimdi :D
|
Alıntı:
|
Soru da çiçek de güzel, teşekkür ederim sn Mücehver Çalısı :)
|
Of ya papatya diyecektim yok artık o kadar da degil dersiniz diye demedim aglamak istiyorum :(
|
Alıntı:
Sizi bildi saydım ben zaten üzülmeyiniz rica ederim:) |
Ozaman yeni bir soru bekliyoruz sizden :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Hibiscus google da bu çıktı
|
Nasturtium, namı-diğer Latin Çiçeği miii acaba?
|
Japon Gülü olabilir
|
1 Eklenti(ler)
|
İki gündür temizliğe bağa gidiyorum,soruları kaçırıyorum.Japon gülünü görür görmez bulmuştum.Çok kötüsünüz.:mad:
|
Alıntı:
Sanırım Latin çiçeği demek istediniz :) yok ille de japon gülü diyorsanız, bilemedinizzz :) sağlık olsun |
:p:pHızlı okuma yaptım,karıştırmışım:(.Tüh,kopya bile varken bilememişim.Neyse bir dahaki soruya inşallah.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Soran yoksa ben sorayım bari.:rolleyes: Bilin bakalım bu nedir?
Eklenti 587114 Doğru ya da yanlış 10 cevaptan sonra ne olduğu açıklanacaktır.:) |
Aloe vera çiçeği olabilir mi?
|
Alıntı:
|
Şimdi sıra geldi 8 cevabı beklemeye. :)
|
Dağ çileği diyecektim ki ekinezya çiçeği daha çok benziyor :eek:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Alıntı:
Sınav sorusu hazırlayan öğretmen edasıyla 5-10 soru hazırlamıştım, onlar kalsın şimdilik.:rolleyes: Ekinezya. Eklenti 587149 |
1 Eklenti(ler)
|
kurbağa yumurtası:)
|
Kurbağa yumurtası değil:)
|
Lithops' mudur acep?
|
Balık pulu :rolleyes:
|
Yuvarlağın içinde bir kuyruk gördüm ben, kimin kuyruğu olduğunu bilemedim.:rolleyes:
Ayrıca bir tane de unlu bit var gibi. Şu sıralar unlu bit rüyalarıma girecek kadar oldu.:rolleyes: Unlu bit sandığım, kuyruklu şeyin başı da olabilir.:) |
Lithops ve Balık pulu değil:rolleyes:
Alıntı:
Ama; kuyruk, kuyruklu bir şey, unlu bit değil:) |
Süleymancık diyerek şansımı deneyeyim ben de :)
|
Bi mahlukatın gözü olabilir mi?
|
Süleymancık ve Bi mahlukatın gözü değil:)
Kolay olduğunu düşünerek sormuştum fakat cevaplar hep zor taraftan geliyor. Basit bir cevabı var aslında. İpucu veryim canlı değil:) |
Bulutların içinden geçen ayışığı olabilir mi?
|
"Bulutların içinden geçen ayışığı" değil:)
|
Su damlası olabilir mi? :)
|
Birisi bilsin artık ya, o değil-bu değil, gözüm çıktı odaklanmaktan, bulamıyorum ve meraktan da çatlamak üzereyim :D :D
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025