![]() |
Türkiye de doğal olarak görmeniz çok zor.
|
Ben bilemedim ama yarın sabah bilen arkadaşlar olacaktır. :) Bakalım ne yazacaklar. Çok merak ediyorum.
|
Yanıtı yarın diğer arkadaşlar da yorum bildirdikten sonra vereceğim o halde.
|
Tamamdır Tolgahan yarın kahvaltıdan sonra arkadaşlardan yazan olacaktır umarım.
|
Tolgahan, hala cevap yazan olmamış. Ben fotoğrafa baktım tanıdık bir çiçek gibi görünüyor ama nedense hatırlayamıyorum. Ya bir bilen yazsın veya sen yaz artık 1 hafta olmuş.
|
Tolgahann'ın verdiği yanıtlardan yola çıkarak Bambu diyesim geliyor (çiçeği olur mu ki?).
Dizilişi ve şekli Kılıç çiçeklerininkine çok benziyor. |
önce hanımeline benzettim çiçeklerin çok sık dizildiğini görünce acaba akasyamı dedim.
yok ben bilemedim ;) |
Azman bir fulün çiçeği diyesim geldi ama.. Onlar bazen çıldırıp sıkış tepiş çiçek açabiliyorlar;)
|
Mango çiçeği?
|
Verilen ipuçlarına göre kahve çiçeği olabilir.
|
Hanımeli?
|
söğüt
|
değil galiba
|
Alıntı:
|
merhaba
destekli bir atış da ben yapayım misk adaçayı (salvia siclera ) |
h_dogan'a katılıyorum, bunlar kahve çiçeği;)
|
Evet, kahve çiçeğiymiş..
Bir tane de ben eklemek istiyorum.. Sadece bir kesit.. ;) http://img187.imageshack.us/img187/3830/sssr.png |
İçimden incir demek geliyor ama alakasız da bir şey olabilir :D
|
İncir olduğuna eminim:D Bal gibi hem de mmm..
|
Benim de canım çekti şimdi :) eski evimizin bahçesinde üç tane incir ağacı vardı ne kadar lezzetli olurdu dayanamaz hamken yerdi sonra hep dudaklarımızın etrafı yanardı :D
|
İncir..Nedense İzmir'de ''yemiş'' de derler .. ;)
Bizim bahçeden.. Sıcaktan çatlamış.. :) http://img95.imageshack.us/img95/9730/1010500small.jpg |
Ne kadar lezzetlidir o şimdi... Bahçemden en çok özlediğim meyveler incir ve kayısı :(
|
Biizm köy'de ki incirlerden daha tatlısı yoktur. Nede olsa benim bahçemden ya ondan olsa gerek :)
|
Meyvenin her türlüsü güzel amaa maalesef para verip de alıyoruz büyük şehirleri bu yüzden sevmiyorum :(
|
Alıntı:
Ihlamur çiçeği |
Sevgili Lilium, Tolgahan soruyu sordu ancak cevabını yazmadan çekip gitti. Acaba sorunun cevabını kendiiside mi bilmiyordu ? :)
Ihlamur değil Ihlamur için buradan bakabilirsiniz. Sevgili Bernacyhn, para verip alıyıyoruz. Haklısın, kaç günlük meyveyi alıyoruz ? ne kadar ilaç atıl dı ? ne şartlar da bize ulaştırıldı belli değil sadece para versek iyi. Yakın da sağlığımız da gidecek ondan korkarım. |
9 gündür kimse yazmamışş hayırdır inşallah ? Ben oyunumu özledimmm
|
1 Eklenti(ler)
|
Tipik Bodrum teraslarındaki parçalı brandadan süzülen güneş ışınları:)
|
Işıklar tamam da görünen nedir.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:00. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025