![]() |
Sevgili Nurbahar;
Güneşin yansıması ama nereden yansıması? Direk gün batımı değil bence Sırlı cama vurmuş gün batımı fotografı olabilir mi? |
Alıntı:
Fotograflar size mi ait Sevgili Fsuzen? |
Atom bombasının patlama anına benziyor :(
|
Nariel ne yaptın değildir inşallah:(:(:(
O mudur |
Bilmem benzettim işte :p
|
Ben de araba farı diyorum
|
Güneşin doğuşu ?
|
1 Eklenti(ler)
mel-i'i ve yakın cevap veren arkadaşları tebrik ederim.
İstanbul Boğazında güneş bazen çok güzel batar. Solda kalan uzak tepe Rumeli Hisarı, sağ taraf Anadolu Hisarı üzerindeki Otağtepe. Eklenti 50301 |
Teşekkürler nurbahar ,
Büyük şehir ve kasabalarda güneşin doğuşu ve batışını görmekte zorlanıyoruz. Özellikle deniz kenarlarında böyle güzel seyredilebiliyor güneşin olağanüstü batışı. Seyretmeyi çok sevdiğim için hiç tereddüt etmeden cevap verdim. Paylaşımın için teşekkür ederiz... |
Evet, gerçekten binalar arasından bunu görmek zor. Eski evimde güneşin doğuşunu görür, batışını göremezdim, burada doğuşunu göremiyor, batışını görüyorum.
Yaz sonu gerçekten gökyüzü güzel oluyor, bazı günler hava kararırken birden bir kızıllık geliyor, Yaşar Kemal'in romanlarındaki gibi her yer kızıla kesiliyor, evlerin camları kıpkırmızı oluyor, o zaman kızım koşa koşa üst kata çıkıp, güneşin batışını seyrediyor. |
Alıntı:
SAygılarımla:) |
Güzel kareler kutlarım sizi
|
Alıntı:
Saygılarımla:) |
İnternet bağlantısındaki sorun sebebiyle iki gün ağaçlar.net'ten ayrı kaldım, neler olmuş, neler.
Lerdemir beklediğim senaryoyu yazmamış. Sonraki soruları kaçırmışım. Acele soru bekleniyor... |
1 Eklenti(ler)
|
Gül?
|
Japon gülü?
|
1 Eklenti(ler)
Penelophe, bu ne hız. Kolay demiştim ama bu kadar da kolay değildi, tebrikler:)Eklenti 50375
|
1 Eklenti(ler)
|
Reçellik gül.:p
|
Buket nerelerdesin.;)
|
Reçellik gül yapraklarına benziyor:) Pembe
|
Gül değil arkadaşlar ama yakın.
|
Sardunya olabilir mi?
|
Sardunya da değil.
|
Çiçek.:D
|
Ortanca :p
|
Sadece iki ipucu: 1. çiçek, 2. pembe :D
|
1 Eklenti(ler)
Bu da diğer ipucu:Eklenti 50389
|
Sırık gül mü?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025