![]() |
Nilüfer çiçeğinin ortası bu. Bu ne hız ben yazana kadar mesaj dolmuş.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Ben?
|
Bir demet yeşil soğan kökü :)
|
1 Eklenti(ler)
:)tebrikler...hem de hemen...
|
Ben bunu kadayıfa benzetmiştim :p
|
Bu sorunuz kolaydı.
Ama önceki? Dün gece, bu ne olabilir diye az kafa yormadım:) Devamını bekliyoruz. |
1 Eklenti(ler)
|
Açmakta olan bir çiçeğe benziyor. Gardenya mı?
|
Patlamış Mısır olabilir mi?
|
Benim de aklıma ilk patlamış mısır geldi ama fazla pürüzsüz sanki..
|
Bence garanti gardenyadır.:D
|
Cevaplar hakkında Lerdemir daha bir yorum yapmadı...
Ben ikinci cevap şansımı da kullanarak selluka'yı da yazmak istiyorum. |
Mantı :p
(Aklım hep yemeğe çalışıyor :D :D ) |
Beyaz bir gülün orta kısmı yakın çekim
|
Bence de açmakta olan gardenia nın ortasıdır.
|
Gardenya diyorum, arkadaşlara katılıyorum:)
|
******* gardenyanın açılmamış yaprağının yakın çekini.
|
Bence bu bir tür zambak.
|
Selluka çiçeği olduğu kanaatindeyim
|
Ne olduğunu öğrensekte yatsak diyorum:))
|
1 Eklenti(ler)
Umarım hemşehrim cemo'yu uykusuz bırakmamışımdır. Akşam internete bağlanamadım.
Sabah erkenden sayfaya bakayım dedim. Vallahi de billahi de bu kadar da kolayca bulabileceğinizi tahmi etmemiştim; lakin bazı saplantılarımın da bunda etkisi oldu mu bilemiyorum :) :) Özellikle de Kudret'in cevabını görünce "kesin" dedim :) Mantı ve patlamış mısırcılar (Buket Aknar ve snoopy) iştah kabarttılar hakikaten de; ama "gardenya" diyenler bildiler! Bilen arkadaşlar: Nurbahar Açmakta olan bir çiçeğe benziyor. Gardenya mı? Kudret Bence garanti gardenyadır. (işte bu garanti durumuna çok güldüm) eylems Bence de açmakta olan gardenia nın ortasıdır. (eylems, tam 12'den vurmuş!) cemo Gardenya diyorum, arkadaşlara katılıyorum tolgahann Bence de gardenyanın açılmamış yaprağının yakın çekini. Ta taaammm!!! Eklenti 49924 Açmış gardenya çiçeğinin, açılmamış göbeği!!! siboş Beyaz bir gülün orta kısmı yakın çekim (siboş ise çiçeğin türünü ıskalamış; yoksa o da 12'den vuracakmış) |
Lerdemir abicim bişey daha ekliyecem ama yine güleceksin.:o
Sen resim koymadan sorsaydın soruyu, muhtemelen cevabım yine doğru olacaktı.:D |
Tahmin ederim...
"Başka ne sorar ki?" diye kesin kanaat var nasılsa :) |
1 Eklenti(ler)
Ya bu nedir?
Eklenti 49952 |
Gazania, koyun gözü olabilir mi?
|
Görür görmez aklıma iki ihtimal geliverdi.
Birinden biri kesin, ama hangisi tam kestiremiyorum :( 1- Galatasaraylı bir kasımpatının göbeği ile yapraklarının birleştiği noktadan bir kesit. 2- Tarlasını sulayıp evine vaktinden erken dönen elleri çamurlu çiftçinin, yatakta uygunsuz bastığı karısının sevgilisi tarafından kısa mesafeden pompalı tüfekle vurulduğu anda, sarı badanalı köy evinin duvarlarına sıçrayan yaşamsal sıvıdan ve son anda can havli ile duvara dayadığı çamurlu elinin izinden bir kesit. NOT: Fotoğrafın tamamını görmek istemiyoruz!!! ;) |
Dahlia çiçeğinin dış kenarı
|
Bence de gazania.
|
Sayın Lerdemir'in hayal gücüne hayran kalmamak mümkün mü?
Yazmış ayaküstü senaryo,(Stephan Kıng okumuşluğunuz var mı acaba?) Yoksa doğal bir yetenek mi?Alkışlıyorum... |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025