![]() |
1 Eklenti(ler)
|
Pamuk mu?
|
Hayır, sıcağı seven bir bitki
|
Bu bir kaktüs.
|
Kaktüs :)
|
1 Eklenti(ler)
Çok zor bir şeydi biliyorum.
Evet bu bir kaktüs. Tebrikler Buiningia purpurea adında bir kaktüs. Eklenti 34805 |
Şuna eminim ki bu soru çok uzadı.;)
|
Plastik türü bişey bu
|
bence bu bir çiçeğin taç yapraklarından biri ama hangi çiçek orasını bilmiyorum
|
Bence çok korkunç bir şey bu, ııyhhh...
|
Arkadaşlar cevap geldi. Yeni sorular bekleniyor.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
(Bilse bilse sevgili Müjgan bilir:D) |
arı
|
Arı mı:D
Bunu nerden çıkardınız... kanatları yok ki?.. (İpucu dedikleri böyle bir şey değil mi?..:)) |
Bu bir şahinin gagası olabilir mi?
|
Dört ayaklı mı? Resimlerinize yeni baktım (galiba biliyorum).
|
Kedi Gözü
|
Oda olmadı tohum
|
kelebek
|
Kakaolu Kek Olabilirmi:)
|
Uff, ekler mi yoksa.:D
|
Köpek burnu
|
Resim biraz net olsaydı tahmin etmek kolay olacaktı. Şimdiki hallinde çok zor.
|
Alıntı:
Alıntı:
Sahi bunun yanıtını ne zaman vermem lazım yahu?.. |
Sayın Hassoman, bu sizin Eskişehir'deki şovmen geyik olmasın? ;)
|
2 Eklenti(ler)
Evet sevgili zenfree ta kendisidir.
Şimdi ilk fotoğrafın hikayesi şöyle. Merdivene çıktım. Geyik aşağıda elbette. Bana bakmaya başladı. Ben de bana poz veriyor zannettim. Pozunu netleyeyim derken birden bire zoom yapmaya başladığımı zannettim... Çünkü vizördeki geyik gittikçe büyüyordu. Ana baktım geyik fotoğraf makinasını kokluyor. İşte o anın resmidir. İkinci fotoğrafta görüldüğü gibi geyiğin aşırı samimiyetinden huylandığım için kaçarken Yücel Bey'in objektifine yakalanmışım. Müjgan Hanımın kahkahaları arasında tabii...:D Anladım ki geyik muhabbeti öyle sanıldığı gibi zararsız falan değil. Size önerim geyik muhabbeti deyip geçmeyin, ne olur olmaz diye araya bir mesafe koyun... :D Kutlarım sizi zenfree... |
Teşekkürler.;)
Eskişehir maceralarınızı yakından takip ettiğim için bilmek hiç de zor olmadı. Demek siz zoom yaptığınızı sanıken, geyik zoom yapıyormuş.;) Çok güldüm gerçekten. Geyik muhabbeti diye boşuna dememişler demek ki. |
Doğrusu çok güldüm. Zoom konusu müthiş.
|
Hassoman eğer fotoğraf makinemi yanıma alsaymışım "video kaydını" yapamazmışım. Gülerken o anın bir kısmını kaçırsam da çoğu aklımda, çok yaşayın emi, gülmekten koptum yine...:p
Telaşla merdivenden inişinizi hiç unutamayacağım.:p;):p |
Fotoğrafı geyik çite dayandı, resmini çekmek için sizde merdivene tırmanıyorsunuz diye yorumlamıştım. Oysa olay tamamen farklıymış. Hikayesi çok güzel.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:37. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025