![]() |
Hadi açıkla çok merak ettim
|
Benim hemen çıkmam lazım çokda merak ettim. Gelince görürüm artık ne yapalım.
|
Alıntı:
Linki ekliyorum görebilirsiniz. Daha yüzlerce taş var ve hepsi çok ilginç. http://www.billatkinson.com/Generate...r=2106&filter= |
Teşekkür ederim zenfree kafa karıştıran bir soruydu...
|
Bill Atkinson'un çalışmalarını araştırınca başparmak tırnağı olduğu çıkıyor ama benzetemedim.
|
http://www.billatkinson.com/CatalogIndex.html
Yukarıdaki katalogda. İstersen bir incele. Ama saatler sürüyor. Hepsi harika. :)) |
Ben ultraviyole ışık altında denizanası zannetmiştim.
|
Ben de zaten bilemeyin diye sormuştum.;)
|
Merhaba,ben yeni üye sebnemm,
buraya uzun zamandir kimse ugramamis galiba.Burasi cok hos eglenceli bir yer.Tesadüfen buldum burayi.Yeni resimler ve sorular yok galiba.Neyse bekleyelim,belki soran olur. Iyi günler.. |
1 Eklenti(ler)
|
Oh be , aylar sonra gelen ilk soruyu cevaplayayim bari.
Bu dünyanin uzaydan cekilmis ormanlik alanlari. mi acaba???? |
Hayır o değil.:)
|
Yosun Tutmus Agac Parcasi????
|
Bence de yosun tutmuş kesilmiş bir ağaç kütüğü .
|
Adını bilmiyorum, hani sandalların, balinaların üzerinde olur, bir çeşit parazit mi ne. O işte.
|
Yosun tutmuş bir taş veya kaya olabilir mi?
|
Ormanlık ya da ağaçlık bir alanda göl gibi bir alana damlayan suyun üstten bakışı ile resmi çekilmiş. Bence :p
|
Daha ziyade bir ağacın kesildikten sonraki toprakta kalan kısmının halkalı görünümü, az biraz eskimiş...
|
Bu bir mantar.
|
Su içinde dönen bir pervane desem!
|
1 Eklenti(ler)
Bu, heavy metal müzik dinletilen bir su kristalinin fotoğrafıydı...:p
Eklenti 23075 Bu da Enya's "Gaia Symphony #1" dinleyen bir suyun girdiği kristal form. |
Nasıl da bilemedim. Daha önce buna benzer bir soru da ben sormuştum.
Orhan Gencebay dinlese nasıl bir şekil çıkar acaba? Çok merak ettim.:p Bence güzel bir şekil çıkar.:rolleyes: |
Alıntı:
|
Bu başlık forumun amacına uygun (bitki) şeyler sorulmadığı için ihmal edildiğini düşünüyorum. Lütfen sorularınızda bitkilerle ilgili şeyler soramazmıyız. Cevabı yeryüzünde ararken Marsta çıkıyor vallahi :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Ipomea
|
1 Eklenti(ler)
Sn. herbaryum;
Aslında sizin gibi ustaları bu oyuna almamak lazım ;). Latife ediyorum efendim, tebrik ederim bu bir sabah sefası (ipomea). Geçen yaz çekmiştim bu fotoğrafı... Eklenti 23159 |
Bu yaz balkonumda yetiştirmek istedim, bitlendi, yaprakları lekelendi ... özetle yetiştiremedim :)) hastalıklara dayanıksız ... Balkonda ne hastalık varsa gelip bu bitkiyi buldu :)) Bir arkadaşımın annesi bu bitkiye "kahkaha" çiçeği derdi ??
|
1 Eklenti(ler)
Kolay bir soru da benden.
Bilin bakalim bu ne? |
Bu etobur bir bitki sanırım?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 14:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025