![]() |
|
![]() |
#1322 |
Ağaç Dostu
|
Malesef değil papatyam. ![]() Arkadaşlar bana ana sayfadaki agacalar.net'in logosu lazım. Büyük resim.500 kb olabilir. Özelime gönderirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Siteyi taradım ama istediğim büyüklükte bulamadım. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1323 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Bu resim bence bulunamayacak bir şey gibi geldi bana.Nedir anlamadım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Kahve telvesi??? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2007
|
Asit içine atılmış madeni para **** metal, bakır rengi düğme ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Sayın zenfree üzme bizi ama... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 09-03-2007
|
Bir mühür olabilir mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Ağaç Dostu
|
Dr.Masaru Emoto donmuş suda oluşan kristallerin kendilerine belirli düşünceler yoğun olarak yönlendirildiğinde değişiklik gösterdiğini keşfetmiştir (düşüncenin şekline göre su kristalleri değişiklik gösterir). Dr.Emoto’nun su araştırmasını bu kadar popüler kılan nokta ise onun bu araştırma ile ispat ettiği düşünce ve duyguların fizik realiteyi etkilediği gerçeğidir. Aynı yerden alınan su örneklerine yazılı ve sözlü kelimelerle veya müzikle değişik niyetler, düşünceler yönlendirildiği, odaklanıldığı zaman ‘’su kendi ifadesini değiştirmektedir’’. Yapılan deneyler sonucunda çok temiz kaynaklardan gelen su örneklerinin ve kendilerine sevgi dolu sözcükler söylenen su örneklerinin aynen kar tanelerinin modeline benzeyen çok parlak, yoğun motifli, simetrik ve çok renkli desenler oluşturdukları görülmüştür. Mesela eklediğim resim sevgiyi gösteriyor. Size sorduğum ise Hitler dendiğinde suyun kristalize olmuş haliydi. ![]() Kaynak http://yorumsuz.awardspace.com/dr-ma...leri-mucizesi/ http://www.hado.net |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|