![]() |
|
![]() |
#1081 |
Ağaç Dostu
|
Canımmm...Burada yapmaya çalıştığımız şey sadece oyun oynamak olmamalı. Hep derim, TV bizim hayal gücümüzü yok etti diye. Konan fotoğrafın aslında bir önemi yok, önemli olan hayal gücümüzü zorlamak. Uçlara gitmek. Vasatlaşan yaşamımızı canlandırmak, sandığın dibinde kalmış olanları yukarı alıp bakmak, havalandırmak... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-03-2007
|
sanki memer ya da bi tür taş gibi duruyo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
melek
Giriş Tarihi: 20-03-2007
|
Bu biiiir AĞAÇ KABUĞU olabilirmi ? Müjgan cım ![]() ama bilemiyoruz artık bende hayal gücü kalmadı yani ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar siz çok yaşayın e-mi. ![]() Biraz dikkatle baktım da sararmış bir yaprağı yemeye çalışan birkaç böcük gördüm sanki. Yaprağın damarlarına da pek benzemiyor ama olsun. Oradaki karartılar böcük böcük bana bakıyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
"Pis tıytıy, hain tıytıy, yeme bizim yapyakları kıtıy kıtıy" Sahi Aybala biz nasıl oluyor da farklı illerde olduğumuz halde bu tekerlemeyi biliyoruz? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-01-2007
|
Keşke Maden Mühendisi olan Dayı'ma sorsaydım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() "The fat cat sat on the mat." ( Şişman kedi paspasın üzerinede oturuyor. ![]() Şu an elimde olan "En güzel kedi hikayeleri adlı kitapta okudum bu tekerlemeyi... ![]() ![]() Evet şimdiki soru nedir? Bekliyoruz... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-03-2007
|
Ekmek olabilir mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Bence de ekmek başka bişey olamaz hemde yuvarlak taş fırın ekmeği... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Teşekkürler. Başka yok mu tahmin etmek çok eğlenceli. Bende bulabilirsem işallah koyacağım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|