![]() |
|
![]() |
#965 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Ağaç Dostu
|
evet bu çok kolay bir soruydu ama fotoğrafın bütününü bir görün bakın. Makro ve müthişşş ![]() http://www.sxc.hu/photo/717958 Üye olursanız belki benim gördüğüm büyüklüktekini görebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Ağaç Dostu
|
Haydi son bir şans... Artık benden de bu kadar... Bu şey bir elementin suyla tepkimesi sonucu oluşuyor. Arkaplanda hatta bizim okulumuzun labaratuvar fayansları var... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Titan, Bizler sizin laboratuarda yaptıklarınızı bilemeyeceğimiz için kendimizi garip hissediyoruz. **** ben kendi adıma konuşayım. Hiç görmediğim, duymadığım birşeyi bilmem doğal olarak pek mümkün değil. Sorunun yanıtları böyle garip, hiç duymadığım şeyler olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Genelin (benim değil) bilebileceği şeyler sorsak diyorum. Şu KNO3 nedir? Bize açıklayabilir misin? En azından yeni birşey öğrenmiş oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
mavi-yeşil
Giriş Tarihi: 20-03-2007
|
Kısacası, potasyum sorusu, hepimizi iyot gibi dışarıda bıraktı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Ağaç Dostu
|
Doğru cevabın Sodyum metali olması gerekiyordu. Yani çoğu kişi üniversite okumuş olduğu için bilebilir diye düşünmüştüm. ![]() ![]() Tamam bundan sonra sorularımı daha dikkatli seçerim. Hiç değilse sodyum metalinin suyla tepkimesinin nasıl bir şeye benzediğini göstermiş oldum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Ağaç Dostu
|
İyi sodyum metali öğrenmiş olduk. Çok da zorladım kendimi ama aklıma gelmedi. Bizim laboratuvarımız olmadığı için lisede bunları sadece okumuştuk. Düzenleyen anilozer112 : 26-03-2007 saat 16:01 Neden: ek hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bana kalırsa kesinlikle tanık olunması gereken bir olay bu... Çünkü alıyorsun birazcık sodyum metalini, üzerine suyu döker dökmez fışır fışır yanmaya başlıyor. Çok eğlenceli... ![]() ![]() ![]() Bundan sonraki soruyu başkası sorsun lütfen... Ben artık yoruldum. Dinlendikten sonra tekrar başlarım sorularıma... /benden kaçamazsınız ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|