![]() |
|
![]() |
#842 |
Ağaç Dostu
|
Sayın klimanjaro sağolsun beni rekabete zorluyor. Sinirlenerek belirtiyorum ki cevap bir saat kulesi olacaktı. Truva atına gitmeyi çok istiyordum. Fakat gidemedik. Ancak Çanakkale'den aldığım minyatür Truva Atı'na bakarak özlemimi giderebiliyorum. Gelişim kötü olabilir ama bundan onraki sorularıma daha çok dikkat edeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Ağaç Dostu
|
Titancığım ben de aynen senin şu anda hissettiklerini hissetmiştim. Hadi bir soru sorayım dedim ama dosyanın ismini çilek koymuşum. Farklı kaydet denilince dosya adının deşifre olacağını nerden bileyim. Bütün hevesim kırıldı. Halbuki bir soru daha hazırlamıştım. Göndermeye korktum, ya yine hemen bilinirse diye. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-01-2007
|
Toprağa dökülmüş oksijenli suyun köpürmüş hali. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-02-2007
|
Sümüklü böcek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Ağaç Dostu
|
Bu sulama sonrası toprakta oluşan köpük ama bu sulama suyunun köpüğü karonun üzerine kadar ilerlemiş... Bir diğer alternatifte durgun bir su kenarı, dere, göl veya havuzun kenarında oluşmuş köpükte olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-01-2007
|
Bulaşık suyu. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Kelebeğin kanat ucu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Ağaç Dostu
|
Biraz iğrenç olacak ama;tükürük. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-12-2006
|
bnce bu bi çiçek.görünende yaprak kısmı... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Ağaç Dostu
|
Ya da denizkabuğu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2006
|
Kumsalda yürüyen kaplumbağanın ayağı, arkadan dalga gelmiş ve kumları köpürtmüş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Ağaç Dostu
|
Geç kaldığım için özür dilerim. Akşamdan akşama girdiğim için bazen yetişemeyebiliyorum... ![]() Cevap işte bu... Çok yaklaşanlar oldu ama kimse tam bir cevap veremedi. İşte soru böyle sorulur. ![]() ![]() Bu arada söylemeden edemeyeceğim, tükürük tahmini gerçekten çok iğrenç. Benim öyle bir cismin fotoğrafını çekmeme midem izin vermez ki... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlarla beraber bütün tahminleri yaptığımızdan bir seçeneği en sona bıraktım baktım olmuyor bende en son seçeneği denedim ![]() O da olmadı zaten. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|