![]() |
|
![]() |
#3842 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-10-2008
|
Bu fotoğrafı aslında dolunayı görüntülemek için çekmiştim. Çekerken bu şemsiye karanlıkta hiç görünmüyordu ama flaşı patlatınca görüntü bu.. Hayalet şemsiye.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-02-2007
|
Peki ya bu nedir arkadaşlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 |
Ağaç Dostu
|
Evet. Kanatları ve kafası olmayan iyilik meleği. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Ağaç Dostu
|
Ben anladım. Gece bahçede dolaşan..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Ağaç Dostu
|
Aslında ben cevabı hemen bulursunuz diye düşünmüştüm. Küllük değil ama küllü bir şey ![]() Soba ızgarası olduğu doğru ama o kadarcık değil ![]() Yani soba ızgarası kullanarak yapılmış bir şey. Resmin tamamını da koysam herkesin cevaplayabileceği bir soru değil sanırım bu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Ağaç Dostu
|
Bir resim daha yüklüyorum. Bir de ip ucu, gençler (benim gibi) bu şeyi ancak internette ya da belgesellerde görebilir sanırım. Abiler ablalar, Siz bilin artık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3853 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-11-2007
|
Eskiden, ısınmak içinde kullanılan ve bir mangal türü olan maltıza benzettim. Düzenleyen feridun usta : 05-11-2008 saat 07:38 Neden: eksik kelime yazmışım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3855 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
saksılık.Izgara bölümü suyun süzülmesini sağlıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Ağaç Dostu
|
Çok net foto ve bilgiye ulaşamamakla beraber, sanırım tandırın üzerine kapatılıyor, hani içine düşüp yanan olmasın, kışın da ısısından yararlanmak amacıyla tasarlanmış galiba. Bilmem anlata bilemedim mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Ağaç Dostu
|
MALTIZ cevabını verenleri kutluyorum... İkinci resimdeki maltız kadın dehasının nadide bir örneği. Günümüzde yapılmış bir maltız bu, hemde eski bir emaye tencere kullanarak ![]() Aşagıdaki bağlantıda maltız yapımı ilgili bilgiler ve benim burada kullandığım fotoğraflar var. http://www.gunluk.annemmutfakta.tv/k...di-baska-olur/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|