![]() |
|
![]() |
#3511 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2006
|
Tencere diyeceğim ama yine olmayacak ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2008
|
Eski bir ütü mü acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Birazda mantık yürütelim .Şimdi bu kız Y.Mimar ve evindede mutlaka mesleği ile ilgili bazı eşyalar vardır. O eşyalardan değişik birşey yaratmış ve çok amaçlı kullanıyordur. Eskiden çizim masalarımızın üzerinde Deveboynu aparat aydınlatma aletlerimiz olurdu.Ben yıllar sonra onun üzerine bir ayna monte edip hala kullanıyorum. Şimdi bu güzellikler ya bir su kabağının içinde **** bir bakır tasın içinde olabilirmi? Buldum buldum eskiden kullanılan yeşil sırlı yağ küpü ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2008
|
Soba?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2008
|
Eski çamaşır makinelerinden olabilir mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Ağaç Dostu
|
Eski Siemens elektrik süpürgesinin kazan kısmı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3524 |
Ağaç Dostu
|
Banyo kazanıdır herhalde ama onun hareketli tekerlekleri yok. Ben mahmut beyin tahminini destekliyorum elektirik süpürgesi kazanı olabilir. Bu arada on tahminden sonra cevabı veriyorduk diye hatırlıyorum. Yanlışım varsa düzeltin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-03-2008
|
Dolu bir akvaryum içerisine,soyularak atılmış bir sürü muz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Ağaç Dostu
|
Sarı bir nilüfer olabilir mi acaba? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Ağaç Dostu
|
![]() Mahmut Bey, sizide tebrik ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler dostlar. Tabi bu arada sevgili Vayvayvay ın ipuçlarıda işe yaradı.Bizim mimarların herzaman bir takım yaratıcılıkları ortaya çıkar.Bir zamanlar mermer atölyesinde artık yuvarlak kenar mermerleri vardı. Canım sıkılıyordu,ben bunlardan yelkenli yapacağım dedim,bizimkiler güldüler.Ofisimin önünde küçük bir bahçem vardı 8 m2 kadar.oranın ortasını açtırıp beton döktürdüm. Yuvarlak kenar mermerlerinide yelkenli gibi betona tutturdum.Bir parçayıda tekne formunda aşağıya tutturdum. Herkesin çok hoşuna gitti. Fakat bir sıkıntı oluştu etrafı çim olduğu için YEŞİL DENİZ diye dalga geçtiler. Bende sinirlendim Avustralyadaki Sidney Opera binasının fotograflarını gösterdim. Hoşlarına gitti. Şimdi hala ofisin önünde durur ve herkeste çok sever o heykelciği. İnsan birşeyi kafasına koyunca yapıyor.12 eylül döneminde millete mandaldan masa sandalye yapmayı ve hatta kibrit çöpünden çeşitli objeler yapmayı öğretmiştim. Müge teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|