![]() |
|
![]() |
#3156 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Buket Kardeşim, Samsung E200 le çekilmiş bir fotoğraf (230 ytl ye aldım, incecik harika bir telefon, herkese tavsiye ederim). Aslında azıcık size haksızlık ediyorum, yani işin içinde azıcık yanıltma var, buna rağmen insan teni cevabıyla konuya çok yaklaştın. Galeride Baltalimanı lokali fotoğraflarını incelersen, sorunun cevabını orada göreceksin. Selahattin Yılmaz Hocam, sen bilemedin, ceza olarak en kısa zamanda seni Yalova'ya bekliyoruz. Yalova kavşağında otobüsten ineceksin, gerisini biz halledeceğiz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Ağaç Dostu
|
Cep telefonları bir yandan, özelden gelen mesajlar bir yandan, ısrarlara dayanamadım; haydi açıklayayım: Böcek ile ilgili açıklama gelmeden önce benim aklıma ilk gelen tahmin şu idi: "48 saat önce, ensesinin 1.5 karış aşağısından ve tam iki kürek kemiğinin ortasından 3.57 toplu magnum ile tek atışla vurularak hayatını kaybetmiş iri vücutlu, albino hastası bir gencin otopsi fotoğraflarından sırt kesiti görüntüsü..." Farkındayım; herkesin tüylerini diken diken ettim ama ne yapayım, aklıma bu geldi açıkcası... ![]() Vallahi de bir doğa ve bitki aşığıyım; bakmayın siz bu çağrışımlara... ![]() Ama yine de ayağı denk almak lazım; belli de olmaz tabi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Ağaç Dostu
|
Gördüm, gördüm. Galerideki fotoğrafı gördüm. Adı Çıplak. Sevgili Celal Sungur fotoğrafı yükleyip ismi bir şekilde kayıtlı mı diye bakayım derken DSC.... diye isim çıkınca benim çok bilmiş kızım "anne bu fotoğraf Sony Ericson ile çekilmiş" dedi o nedenle öyle yazdım. Anlayacağınız ailecek anlamaya çalıştık ama nafile. Sevgili Lerdemir, size güldüm diye umarım alınmadınız. Ben cevabınızı çok esprili ve yaratıcı buldum da, o yüzden güldüm. Şimdiki cevabınız da çok yaratıcı doğrusu ama galeriyi bir ziyaret edin oradada ayni fotoğrafı göreceksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2007
|
sıklamen çiçeği kim diyor değil |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-12-2007
|
horoz ibiğinin iki çeşidi var bir püskül olanı iki balta olanı sizin yayınladığınız balta olanı Ben Ankara çayyolunda bahcivanım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Ağaç Dostu
|
Sn. dadaş2506 biz bunlara bir de gül ibik olanını ekleyelim mi? Affınıza sığınırım. Ama Sn. Buken Hanımın resmi daha çok gül ibiğe benziyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|