![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2014
|
![]() ![]() İşte budur ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
Alıntı:
Sayın telato'nun nergisi classification'da (sınıflandırma) '' Trompette (longue coupe)'' türü bir nergistir. Park Sun ise ''Grande coupe'' sınıfındandır: Daffodil (Narcissus) "Park Sun" details in the DaffSeek database Listede gördüğüm kadarıyla tek ''trumpet'' nergis ''dutch master''dır ve bilen sayın A_NOMAD'dır.. Daffodil (Narcissus) "Dutch Master" details in the DaffSeek database Gerçi benim gönlüm biraz yine de ''golden harvest'' olabileceğidir ve ender ecnebi sitelerinde kokulu olduğunun belirtilmesi bu kanaatimi güçlendiriyor: Trumpet Narcissus Golden Harvest - 10 flower bulbs Buy online order yours now Daffodil (Narcissus) "Golden Harvest" details in the DaffSeek database Listedeki türler içinde bana göre en olası türü bilen sayın A_NOMAD'dır.. Son kararımdır. Hata ettikse, affola..İnanın bu konu çok yordu beni.. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Bak bak bak çapa salladı sanki, gururu okşanmış ![]() Takılıyorum canım kızma Tebrikler Ama yine de gıcıklık edip sana gurur ortağı buldum ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Keyfimi bozamazsın ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 06-08-2009
|
''Yiğidi öldür ama hak yeme'' diye bi laf geldi aklıma..Üşenmedim, bi daha araştırıp düşündüm ve son mesajımı öyle yazdım.. 20 soğanı evinizde ekecek yeriniz yoksa bile sahibi sizsiniz, ister eker, ister hediye edersiniz gönlünüzden geçene.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Listedeki türler içinde bana göre en olası türü bilen sayın A_NOMAD'dır.. Tebrik ederim sevgili A_NOMAD. Soğanların akibetini bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Güzelliklerin kimin elinde büyüyeceğini merak ediyorum ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|