![]() |
|
![]() |
#2044 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2047 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Sevgili todor desteğin için teşekkürler. Yeni nesil mayayı bilmeyebilir ancak bizler bunları bir şekilde olara aktaralım diyorum. Sanırım faydası olur. Hatta kendi eski seyrettiklerimizden bazı kesitleri bile formda yeniden yaşatabiliriz. Tabii bambuların altında. Ne dersiniz ? Penelope ha şimdi elinde hiç birimizin üzerinde tahmim dahi yürütemiyeceği MİKRO bir şeyle gelecek. Tersini söyleyenlerle iddaya varım. Saygıyla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Ağaç Dostu
|
Ahhh! Tam bir nostalji. Ama Mr. Spark'ı da unutmayalım. İzlerken o kulaklarını, merak ederdim hep. O zaman öyle kanal falan da yoktu işte bir tek TRT. 1-2 tane dizi. Raiting derdi yok, kanal değiştirmek yok. Kanal yok ki değiştiresin. İstersen seyret, beğenmezsen başka bir şey yok. Kıbrıs'ta böyleydi sizde nasıldı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Buket hanım! Hani bir şey sormamışsın merak ettim doğrusu. Penelope soracak derken sizden almak güzel olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Ağaç Dostu
|
Bana sanki arkiyolojik bir kazıdan alınmış gibi geldi Selahattin bey ne dersiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2063 |
Ağaç Dostu
|
Bilin bakalım... ben niye soru soramıyorum?
Ben de sizlere bir soru hazırladım ancak fotoğraf parçasını yüklemeyi beceremiyorum ki? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
Deniz dibindeki mavi süngerler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|