agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Biçim verme teknikleri
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 11-06-2008, 14:46   #20
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
izzeterisen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-01-2007
Şehir: Muğla-Ortaca
Mesajlar: 1,316
Galeri: 66
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi msgurkan Mesajı Göster
Kıbrısta Lime sulphur temin etmek sorun olduğundan tarife uygun olarak kendim yaptım. Yapılması zor değil. Ali Beyin dediği gibi ev içinde kesinlikle yaplmamalı. Mesela komşulardan uzak olmak üzere bahçede yapılabilir. Yarım veya bir litrelik hazırlanırsa uzun yıllar yeter.
Merhaba Sn.msgurkan.
Kireç te kükürt te bulunmayacak şeyler değil.
Ama 1.sayfada adı geçen çiçek sülfürü nedir?
Siz neler kullandınız, nasıl yaptınız, kullandığınız maddelerim tam adını, ticari adını, içeriğini buraya yazabilir misiniz.
Bir zeytinim var, bu yıl ilkbaharda diktim, uç kısmı kurudu, filiz vermiyor, bu kısmını kuru dal olarak bırakmak düşüncem var.
Bu amaçla almanyada yaşayan baldızımdan bana lime sülfür getirmesini istedim. O ise almanların böyle bir şey bilmediğini, almanca ismini istedi. Ben de veremedim tabii.
Kendimin yapması daha iyi değilmi, sonuçta kireç ve kükürt.
Teşekkür ediyorum.

izzeterisen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025