![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
W.G.C Bonsai group 019.jpg Saksinin altina takoz koyup saksiyi istedigi yone egip, agaci hangi egimde daha iyi ve guzel durduguna bakiyor. W.G.C Bonsai group 020.jpg Ardic su an icin bitmistir , evde kok budamasi yapip agaci daha kucuk bir saksiya alacak. W.G.C Bonsai group 006.jpg Agacin uzerinde calisma yapilmadan onceki gorunusu. W.G.C Bonsai group 021.jpg Agacin uzerideki calisma bittikten sonraki gorunusu. Umarim, ardiclarinizi tellemede ve budamada sizlere yardimci olur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Asagida sali gacesi uye arkadaslarin getirdigi bazi agaclarin resimlerini bulacaksiniz. W.G.C Bonsai group 001.jpg W.G.C Bonsai group 003.jpg W.G.C Bonsai group 004.jpg W.G.C Bonsai group 009.jpg Azalea`lar |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
W.G.C Bonsai group 002.jpg W.G.C Bonsai group 008.jpg Mor salkimlar. W.G.C Bonsai group 005.jpg Japon akcaagaci [bu da bonsaiseverin olsun] Gelecek ayin 3. salisina kadar saglicakla kalin. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Öncelikle Ali hocam teşekkürler ardıç konusu hep kafama takılıyordu. Özellikle bu aşamadan sonra ki dönemde ağacın gelişimine paralel olarak ne gibi uygulamalar yapılacak. Bu arada bir soru sormak istiyorum. Ardıçlarda istenilen bir bölgeden dal yaprak çıkarmak mümkünmü ? Veya ağacı bu konuda tetikleyecek bir teknik varmı ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Ali Bey, paylaşım için çok teşekkürler. Gerçekten bu şekildeki fotograflı adım adım anlatım yapmamız gerekenleri içeriyor. Ancak esas ders sözlü anlatımda; 1983'de alınıp sonra bundan birşey olmaz denmesine rağmen canlıya olan saygıyı ve onun karşılığındaki meyvayı göstermesi. (İlk önce benim sabretmesini öğrenmem şarrttt.) Saygılarımla, |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bütün arkadaşların özlediği bir ortam çok şanslısınız Ali hocam. Bonsaide belli bir seviyeye gelmek için bu çalışmaların önemi çok büyük. Bizde bu eksiğimizi gönderdiğiniz bu görsel çalışmalarla gidermeye çalışıyoruz ellerinize sağlık. |
|
|
|
![]() |
|
|