![]() |
Kademli / Alıç 2
1 Eklenti(ler)
Yamadori iki numaralı alıcım.
|
3 Eklenti(ler)
Bu adayımın yandaki ince dalını kestim. Güzel bir dallanma oluştu. Son hali:
|
4 Eklenti(ler)
biraz telleme yaptım, uçlarını aldım çatallandı, şekli yavaş yavaş belli oldu. Biraz erken biliyorum ama insan karıştırmadan edemiyor.
|
Çalışmanın Son hali nedir fotoğraf paylaşma imkanı olabilirmi? acaba.
|
1 Eklenti(ler)
Son hali yapraklar belirmeye başladı, bu yıl dalların kalınlaşarak çatallanmaların dahada belirgin olmasını bekliyorum. Artık çnümüzdeki yıla bayağı bir şekillenmiş olacak.
|
Maşallah diyim.Elinize sağlık.Çok Güzel bi çalışma olacak.
|
Güzel bir çalışma olacak gibi :) Alttaki iki dal aynı yükseklikte görünüyor. Sağdaki dalı biraz yukarı kaldırdıktan sonra yere paralel olarak uzatırsanız, yükseltileri değişirse daha güzel görünebilir.
|
Teşekkür ederim yorumlarınız için. İki dal arasında bir santimden fazla mesafe var fakat fotoda aynı gözüküyor, tavsiyeniz üzerine yeniden gözden geçireceğim.
|
Alıçı çok severim ve bir türlü aday bulamıyorum kendime. Sizin ağacınızda ne güzel gelişmiş, maşallah diyeyim çok beğendim
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025