![]() |
Seccomann01 / Ceviz
1 Eklenti(ler)
Öncelikle aday çok taze :D
Sizde görüyorsunuz ki tek dal :D adı üstünde başlangıç aşamasında ilerleyen zamanlarda gelişmiş fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım. |
Çok hoş bir konikliği var. bu çok büyük avantaj. Sanki daha önce Kes-büyüt yapılmış bir hali var. Ama Ceviz çok yavaş gelişiyor. O yüzden bunu yıllarca geliştirip kalınlaştırmaya çalımak pek doğru değil. Bu sene iyice dallasın, yapraklansın. Seneye uygun bir yerden kesip Shito çalışabilirsin. Benim Shito merakım devam ediyor. Yeni adaylarında yolda.
|
Olabilir hocam neden olmasın gelişimine bakalım ona göre gerekli biçim verilebilir. Shito yaparken de celebi tarzı diye düşüncek nasıl olur?
|
Bazı stiller varki hiç bir zaman kendimi yakın hissetmiyorum. Yapan yapar saygım var ama ben hissetmiyorum. Örneğin hiç bir zaman Kengai ve Literati (Çelebi) yapabileceğimi sanmıyorum. Bilmiyorum nedense hissetmiyorum.
Senin ağaçtada Literati (Çelebi) tarzı aklıma gelmemesi herhalede bu yüzdendir. Elbette senin ağaçta Literati (Çelebi) tarzı neden olmasın. |
Banada ck ciplak gorunuyo celebi tarzi ama ilk aklima gelen oydu bakalim bize daha neler gosterecek
HUAWEI U9510E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025