![]() |
Agacsevdalisi / Hurma (Phoenix Dactylifera)
5 Eklenti(ler)
Hurma palmiyesi çok hoşuma giden bir ağaç.resmin sol tarafındaki 2 tanesi 3 yaşında diğerlerini bahçeden zarar vermeden yamadori yapmaya çalıştım. Şimdilik alıştırma saksısı olarak düşünülebilecek bu saksıya aldım. Orman stili yapmaya çalıştım ama Hurma 1 resminin sağ önde bulunan uzun hurmayı arkayamı alsam acaba?Sıralama hakkında fikirlerinizi bekliyorum.
|
Sn AgacSevdalisi,
Zevk ve karar sizin ama bence bu palmiye ile vakit kaybetmeyin. Sizin oralarda güzel alıçlar ve ismini bilmediğim bodur bazı güzel ağaçlar (çalımsı) var, geleyim de beraber ilgilenelim isterseniz? :) |
Alıntı:
|
merhaba ağaç sevdalısı, palmiyeler harika fakat malesef bonsai için pek uygun değil. ama yinede deneyin isterseniz işiniz çok zor :)
|
4 Eklenti(ler)
poyraz bey palmiyeyi nasıl küçültmüşler hiç anlayamadım eğer yapmışlarsada genetik bilgisi gerek diye düşünüyorum ama büyük ihtimal photoshop da olabilir.
|
Sago Palm Bonsai Tree
Merhaba bu siteden farkli palmiye bonsai adaylarını görebilirsiniz. Photoshop olduklarını sanmıyorum. Selamlar |
sikası nasıl bukadar küçültebilirler anlamıyorum **** fotoğrafların açısından dolayıda bana küçük geliyo olabilir
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:49. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025