![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2011
|
Sn.reguler. Kök budaması konusunda bu mesajımda yapmanız gerekeni açıklamıştım. Saçak köklerin gelişimiyle ağacınızda çok güzel bir nebari oluşturabilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/1362277-post21.htm Renkli çubuklar? Ağacınızı paintte çapını ölçtüm ve çapa göre boyunu oranlama yapmak istemiştim. Renkli olmasıda göze daha ayırt edicilik sağlaması içindi...ağacınızın boyu çapın yaklaşık 3 katı olarak çıktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Gözeler patladı her yerinden Tü Tü Tü Tü maşallahf961e5c134aa7767413d48a6f421a3c4.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Düzenleyen reguler : 09-05-2015 saat 17:38 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Bu ağacın toprağın altındaki kısmı daha konik ve güzel. Yani ağacın boyu daha da uzayacak dolayısı ile çıkan dallar çok yukarıda kalıyor. kökleri kuvvetlensin diye derine ekmiştim. Yavaş yavaş toprağın üstüne çıkartmayı düşünüyorum. Nasıl bir yol izleyeyim gödeyi acımadan çıkan dallara bakmadan direk kesmem mi gerekecek. (Bu sezonda kesmicem sadece beni neler bekliyor yavaş yavas aklımda şekillensin istiyorum) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Üst kısmı inceltmek için böyle bir çalışma yaptım. ağacı çok salladım umarım ölmez. 20160227_161748.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
|
Dallar ölmezse nasıl olacak acaba? Merak ettim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi ki hali GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Düzenleyen reguler : 28-02-2016 saat 19:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2013
|
Evet anladım. Başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2015
|
Aşı mi yaptiniz üstten ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2015
|
Sn.reguler Yine ilginç bir çalışma yapıyorsunuz. Fakat bunun amacı nedir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
Ağacın kesik yarası çok açıktı. Ve fazla idi. Tek dal birakip o dalin 3 de 1 i kadar kalinlasmasini bekleyecegime yarayi bu şekilde küçültmüş oldum. Ağacın kabuğunu birbirine yaklaştırdım. Fakat köklerini çok oynattim umarim ölmez. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu
|
Çalışmalarımın kaynağı burası göz atmanızı tavsiye ederim. https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Dallar kurumayaydı iyiydi. Çok cüretkar davranmamak lazımmış ![]() Ağacın saksısını daha doğrusu temizlik kovasına ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Siz akasyaya ficus muamelesi yapmişsiniz. Yine de sayenizde birsey daha öğrenmiş olduk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu