agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Başlangıç Aşamasındaki Çalışmalar
(https)

Beğeni Düzeni28Beğeniler
  • 9 Gönderen badrobot
  • 2 Gönderen badrobot
  • 8 Gönderen badrobot
  • 1 Gönderen nicholai hel
  • 2 Gönderen murat doğan
  • 1 Gönderen badrobot
  • 3 Gönderen badrobot
  • 2 Gönderen badrobot

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2014, 11:55   #10
Ağaç Dostu

badrobot's Avatar

Giriş Tarihi: 25-08-2011
murat doğan.
Beğeniniz için teşşekür ederim. Daha öncede söylediğim gibi bir ağacımın boyunu kısaltmak adına ve birazda deneysel yaklaşarak bu ağaca sahip oldum. Yer problemi olmadığından ben genelde büyük ağaçlarla çalışıyorum. Ama tabii büyük başın derdi de büyük oluyor. Büyük ağaçlarda ağaç para, saksı para, toprak para vb. yani küçük boylara göre herşeyi daha maliyetli. Bu tercih ve imkan meselesi tabiiki. Aslında ağaç güzel oldumu büyük veya küçük olmasının da pek önemi kalmıyor. Elbette büyük ağaçlarda taşıma ve nakiletme gibi çok büyük bir problem daha var ki bu problem bazen başa bayağı bir bela oluyor.
Problemlerde olsa ağaçları ve ağaçlarımı seviyorum. Onlar için en iyiyi yapma hedefindeyim.
Bendeki begonvillerin çoğu Glabra ırkı, yani bodur ağaç olanlarından. Diğer ırklara göre daha küçük boğum ve yaprak yapısı var. Durum böyle olunca 10cm altındaki dalcıklarında bile çiçek açıveriyor. İleriki dönemlerde bu ırktan bonsai adaylarımın sayısını oldukça arttıracağım.

murat doğan beğendi.
badrobot Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025