![]() |
flamingo-29
5 Eklenti(ler)
ayak parmaklarınıda yaptıktan sonra baş kısımlarından tekrar renkli ve son boyama işlemine geçiyoruz.Bugünlük bukadarlık boyama işlemiyle bırakıyoruz.Yarın inşallah diğer teferruatlar ve renkler devreye girecek.
|
sayın adil
bitirdikten sonra nereden nereye isimli bir video kolajı hazırlarsanız çok güzel sonlandırmış olursunuz. elinize sağlık |
Teşekkür ederim Musa Gündoğan Bey.
|
flamingo -30
5 Eklenti(ler)
Boyama işlemine başladık.Bazı flamingo fotoğraflarına bakarak .Baş kısmından boyamaya başladık.Gövde kanat kısımlarındaki siyah ve kırmızıları vurguladık.Ana gövdeye pembe tonlarını kullandık.
|
flamingo-31.
5 Eklenti(ler)
Ve iki güzel flamingo heykelimizi bitirmenin mutluluğunu yaşadık.Şimdi bu heykelleri koyacağımız alandaki fotoğraflarda buluşmak üzere .Bütün takip eden arkadaşlara saygılar selamlar.
|
flamingo-32
5 Eklenti(ler)
2 Flamingo heykelinin baştan sona yapım aşamalarını elimizden geldiğince bilgilendirerek.Aşama aşama sonuca ulaştık.Umarım bu konuda faydalı olduk.
|
flamingo 33
5 Eklenti(ler)
Flamingo heykellerimizin ayak basma betonlarını yosun rengine boyayarak biraz daha görselliği ön plana çıkarmak istedik.
projemize bu flamingo heykellerimizi gölet alanına yerleştirene kadar devam edeceğiz. Takip etmeniz dileğimle. |
takipteyim süper oldular hiç bu aşamaya geleceğini düşünmemiştim
|
Teşekkür ederim Musa Gündoğan.
|
Hem çok güzel bir "do it yourself" uygulaması, hem de müthiş bir sanatçılık var. Gözümden kaçmış konu ancak görebildim ama ellerinize sağlık sevgili Adil abim.
Nacizane tespitim, ayaklarda ki ve diz eklemi üzerinde ki kırmızıya biraz kahve tonları eklenebilir. |
Elinize sağlık,çok güzel olmuş
|
Sayın g.c. evet sonradanda bu teferruatlar yapılabilir.Teşekkürler.
|
sayın oguztamsoker çok teşekkür ederim.
|
Sayın Musa Gündoğan Benimde ilk deneyimim oldu.Bazı eksikliklere rağmen .Teşekkür ederim.
|
üstat maşallah süper oldular ellerinize sağlık bize de örnek oldu, çok güzel paylaşım artık yeni projelerinizi bekliyoruz
|
Amin teşekkür ederim hakan035 .İnşallah.
|
Ilgili konunuzu okudum. Simdi oglumla yapacagimiz leylek icin cok isime yarayacak. Paylasim icin çok teşekürler.
|
2 yıl sonra.
4 Eklenti(ler)
2 yıl sonra
|
Mükemmel ötesi olmuş. Ellerinize emeğinize sağlık.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:31. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025