![]() |
Patatesler çok arsizdir her yerde yetişir.Bir torba bulun.bir kaç parçaya boyuna doğru kesin.altlarini bağlayın dibine biraz patates kabuğu koyun 3 günde yetesir.Patatesler kabukdanda filizlenir.
|
2 Eklenti(ler)
"Vitelotte" patates böyle bir şey
Eklenti 660594 Kilo verdiriyor dendi. Böyle şeyler pişirip şişmanlamamak mümkünmüş :o Eklenti 660595 Patatesin toprak görmeden de çimlendiğini zaten biliyorum da Metro gibi marketlerdekiler işlemden geçirilip çimlenme özelliklerini kaybediyorlar. Netekim onlar çimlenmedi :( Şimdi de Makro dan aldm, işe bak ki bu mevsimde çimlendi, çok ilginç :rolleyes: |
Sayfalarca patates okudum. Bazı yerleri atladım tabii. Dikkatimden kaçtıysa bilmiyorum ama patates tohumundan bahseden olmamış galiba.
Bu bitki çiçek açıyorsa, tohum da veriyordur. Bu konuda bilgisi olan var mı? |
2 Eklenti(ler)
Aradan baya bir zaman geçmiş kimsede yazmamış doğru düzgün. Bende devamını getirmemişim patatesler ne oldu diye :) o sene yetiştirdiğim patatesler fotoğraftaki yavruları vermiştiler bana :)
Geç olsun güç olmasın fotoları paylaşayım dedim... |
10 dönüm var umarım Allah utandırmaz.
|
hocam nerede yetiştirdiniz bunları? patates benim en sevdiğim gıda, ama balkonda cesaret edemiyorum. burada heyecan verici paylaşımlar var, balkonda verim alanlar bile olmuş ama sizin yetiştirme ortamınızı da öğrenmek isterim
|
Deniz kumu zarar vermiş olabilirmi?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:12. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025