![]() |
Alıntı:
|
saksıya transfer edecem sanırım. teşekkür ederim.
|
Arkadaşlar, Abiler. Öğrenciyim bu işe yeni merak saldım. Bana bhut jolokia, trinidat scorpion, veya habereno tohumu yollayabilecek varsa mesaj atabilirlermi.
|
Trinidad scorpionların hasadına başladım. Elimde şu an 1 kg kadar tohumluk biber var. farklı bitkilerle takas yapabilirim. Baştan uyarayım bu biberi şaka amaçlı kullanmayın tahamülü çok zor olan bir acılık derecesi var.
|
foto var mı?
benımkıler de oldu ama biraz küçükler |
Arkadaşlar merhaba ben aliexpress sitesinden trinidad moruga scorpion tohumu aldım çimlendirdim fakat fotografdaki resimleri ile yetişen biber hiç benzemiyor sanırım kaldırıldım çok heveslenmiştim ama biberleri görünce çok canım sıkıldı bana yetiştiren arkadaşlar parası ile gönderebilir mi yardımcı olursanız sevinirim.
|
2 Eklenti(ler)
carolina reaper diye yetiştirdiğimiz sonra trinidad moruga scorpion olduğuna karar verdiğimiz biberlerim.
|
Acılıkları nasıl, dişe dokunur mu bari :confused: Tecrübe ettiniz mi, merak ettim...
|
arkadaşlar bu bitkinin tohumunu nereden bulabilirim .
|
Trinidad Scorpion (Butch T) Biber
1 Eklenti(ler)
Trinidad Scorpion (Butch T) biberimizin son hali , kısa boylu ve çok dallı budaklı sabırla büyümesini bekliyoruz. ;)
Eklenti 650121 |
Merhaba arkadaşlar aranızda tohum gönderebilecek olan varmı bende isteyene süt ağacı gönderebilirim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:21. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025