![]() |
Merhaba arkadaslar. Elimde tohumdan yetistirdigim tamamen organik kokteyl cinsi domates fideleri var. Yaklasik on adet fazla var. Malatya`dayim ve isteyen olursa paylasabilirim.
|
Foto yukleyemiyorum, bellek yetersiz diyor. Boyutlar da uyuyor ama neden yuklenmiyor ?
|
Yer : Muş - Bulanık
2 Eklenti(ler)
Bunlar da bizim çiçekler ..
|
1 Eklenti(ler)
Ne yapabilirim biberlerim 20 gündür aynı boydalar bunlar yüzünden:(
|
1 Eklenti(ler)
Bu resim daha net gibi.. yardımlarınızı bekliyorum
|
Benimde bazi biberlerim buyumuyo :(
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
İlk domatesler
1 Eklenti(ler)
İşte çiçeklenen domates fidelerimden biri ilk mahsüllerini verdi, araştırdığım kadarıyla toprağı kurudukça suluyorum 2 günde bir bazen çok kurursa her gün, çiçekleme ve mahsül döneminde doğru sulama nedir acaba
|
Pet şişeyi (1 lt) suyla doldurun içine arapsabunu ekleyin biraz sıvıyağ koyun ve yapraklara fıslatın. Ekstradan içine biraz sarımsak da ekleyebilirsiniz. 2 gün arayla tekrarlayın.
|
Alıntı:
Bunu bende yapmistim, sakin arab sabununu fazla koymayin sakin iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
Arap sabunlu su yapıp uyguladım 2 kez böcekler yok oldu fakat yeni filizler karardı ve halen büyüme belirtisi yok canlanlanırmı tekar acaba
|
selaattin bey benim balkonumda yaklaşık 10-12 çeşit yeni çimlendirdiğim biber fidelerim ve 25 adet köy domatesi fidem var bunların nem ve güneşine çok dikkat ediyorum. size bu konudaki sorum gerçek saksılara alma sürem ne kadar sürer iri delikler açtığım pet bardakları kullandım her biri için tek tek .kurudukça nemlendiriyorum fısfısla.şu anda biberlerimde domateslerimde gerçek yapraklarını verdiler,hatta biberleri 6 yapraklı halde.cevabınızı bekliyorum.
|
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
bunlarda benim yaramazlar
|
bazı fotoları neden atamıyorum ben yaaaa...bilen var mı?sizdede oluyor mu?
|
Dr beyaz cilegi nerden aldiniz
seradan almıştım fethiyeden osmanlı çileği syn. modelci
|
arkadaşlar bilenler yanıtlarsa bir sorum olacak.marul yetiştirenler; kıvırcık kaç günde çimlenir acaba söyleyebilirler mi
|
5 Eklenti(ler)
biberciklerim ayrı ayrı cinslerde hepsi
|
ilk foto yediveren,
2.foto kırmızı salçalık (capsicum annum), 3. foto cin biberi, 4. foto geleneksel kıl biberi, 5.fotoda süs biberim(2 çeşit) 3.şaşırtmadalar şu anda... sanırım düzgün yüklemeyi becerebildim sonunda. |
Bardaklarin alti delikmi
Alıntı:
|
Semizotu ve Kıvırcık marulum cimlendi
|
arkadaşlar sormak istediğim bir şey var.sırık fasulyeyi yukarı sardırmak yerine aşağıya sallandırsak ne olur acaba çok merak ediyorum .aranızda hiç deneyen var mı?
|
bir de taze bezelyenin tohumunu kurutsam saksıya eksem çıkar mı acaba .
|
2 Eklenti(ler)
ben bunları ilk aldığmda daha 10 cm yoktular. pazardan almıştım .saksıya ektim olmadı bahçeye ektim olmadı ve şimdi yine saksıya aldım can gelmeye başladı çocuklarıma dünden beri.:eek::eek::eek::eek:
|
Arkadaşım ben bu işten bişey anlamadım. Daha dün salatalık tohumu attım bugün yine cimlenmis
|
Utanmasa paketin icinde cimlenecek salataliklar, bende de 2 gunde cikiyolar :)
Alıntı:
kolay gelsin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
kolay gelsin. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:17. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025