![]() |
Buzdolabinda duran sarimsagi ekebilir miyiz? Evet ise butun mu ekelim disalerini ayirarak mi?
|
Ben de dolaptaki sarımsağı ektim dişlerini ektim çıktı hepsi
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşın sorduğu soruyla ben tamda sorumun cevabını aldım teşekkürler h_dogan
|
haydi sarımsakçılar neredesiniz? saksılar boş durmasın :D
|
Sarımsaklarımı ektim ve çimlenmeye başladılar. Saksılar boş durmasın...
|
Saksılar boş kalmasın dedik vakti geçen domates ve biberlerin yerine sarımsakları ve soğanları ektik...
Sol taraftakiler sarımsaklarım sağda ise soğanım gözükmekte. Yaprakları kahvaltıda fena gitmiyor :D |
1 Eklenti(ler)
yukarıda resim koymayı es geçmişim...
|
Balkon bahçeciliğine başladım :o Nane, dere otu, maydanoz, soğan ve kekik ektim. Yarın sarımsakta sıra :)
|
Bende hira gibi dün akşam suya koyduğum tek diş sarımsak ile ilk denememi yapacağım. Gelişmelerinide sizinle paylaşacağım, hemide resimli :)
|
http://images.tapatalk-cdn.com/16/01...507a081e6c.jpg
Büyüyen ufaklarım... iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
Merhaba arkadaslarlar bende gecen gun bir dis sarimsak gomdum topraga fakat ayni sogan gibi yesil uzun uzun saplar verecek galiba peki dis seklinde sarimsak nasil cikaracak :) anlam veremedim yesil saplarinu mi kullanabilirim sadece
|
Bende tam olarak ne zaman sökeceğimi merak ediyorum.http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...a1a1241c46.jpg
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
Alıntı:
Sonbaharda ekilen sarımsaklar gevşek gübreli toprakta olurlarsa arada bir çapalanarak toprağın gevşemesi ve havalanması sağlanırsa iyi bir gelişim gösteriyorlar. Normal toprakta olmaları durumanda sonbahar ve ilkbahar yağmurları gelişmeleri için yeterli oluyor. Birkaç defa da su verilirse diş diş sarımsaklar elde edebiliyorsunuz. Dikmiş olduğunuz tek diş sarımsak ne kadar büyük olursa büyük sarımsaklar elde edebiliyorsunuz. Küçük dişlerden küçük sarımsaklar çıkıyor. |
Sn. Muda , 2 ay önce sarımsakdişlerinden dikmiştim. İstediğim gibi gelişmediler. Sanırım en iyi zaman sizin de dediğiniz gibi sonbahar.
|
|
| Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025