![]() |
Alıntı:
|
Domates işinin en uzun ve sabırsızlık yapan tarafı fide yetiştirmekmiş. 25 gündür altı adet ancak çimlendi bazıları ikinci yapraklarını çıkarmaya başladı ama yine de çok küçükler. Hala çimlenmeyenler de var. Fideleri hazır alsak daha iyi olacak gibi. Baharda deste deste pazarlarda satıyor köylü kadınlar. Onların türünü de bir bilsek.
|
kahyanur,
Saksılarını gerçekten merakla bekliyorum. |
Ben mesajı yeni gördüm, bayram, gezme derken.
Çiçeklerinize bayıldım, benim kızım da 1. sınıf bu yıl. Ondan mı nedir, duygulandım. Size kolaylıklar ve sabırlar diliyorum. |
Sayın Nariçi,
Çimlenmelerini izlemek te ayrı bir zevk. |
Alıntı:
|
Teşekkürler,
Çiçeklerim gerçektende çok güzeldirler. |
Sevgili arkadaşlarım nerelerdesiniz, uğramaz oldunuz.
|
Alıntı:
|
Mutfakta kış bahçesi
4 Eklenti(ler)
Bu seneye kadar sadece eşimin menekşelerine ev sahipliği yapan oldukça büyük bir balkonun içine katılmasıyla mutfağımız neredeyse bir kış bahçesine dönüştü..Red Robin,Tumbling Tom domatesleri,saksı biberlerini,menekşe ve diğerlerini sizlerle paylaşmak istedim...Balkonumun önünde şimdilik beyaz çakıl taşları ile dolu baharı bekleyen geniş bir balkon saksım var,bakalım oraları nasıl şenlendireceğim..:p
|
Baharı beklemeye gerek yok, sümbüller, laleler tam olarak oraya uygun.
Hocam100 nefis renklerde soğanlar satıyor, tavsiye ederim. |
Alıntı:
|
Sağolun arkadaşlar,
Malesef çiçeklerimin meyveye dönüşmelerini 10 gündür göremiyorum. Bir trafik kazası geçirerek kaburgalarım kırık bir vaziyette evde yatıyotum. |
Geçmişolsun kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle
|
Geçmiş olsun, umarım bir an evvel çabucak iyileşirsiniz.
|
Büyük geçmiş olsun. İnşallah bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
|
sağolun arkadaşlarr,
inşallah çabuk iyileşirim de okuluma dönerim.Çocuklarım çok özlemişler beni. |
tumbuling tom red ve pumbler domateslirimin üzeri çiçekle doluydu.Dün gece 4 derece sıcaklıga dayanamamışlar iyice solmuş yaprakları.İçeriye aldım.İnşallah kutulurlar.
|
balkonumda süs biberi ve domateslerim çiçek döküyor
1 Eklenti(ler)
suzan7 çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
bende balkonumda ve salonumda mahon67 dostumdan aldığım hediye domates tohumlardan 2 - 3 tanesini ektim. yeşerdi ancak çiçekte açtı ama domates tutmadı.evim kaloriferli sıcaklık 25-28 arası içeri balkondaki bitkilerim ise 12-13 derece sıcaklıkta. süsbiberlerim balonda ama ekim ayında ektiğim süs biberlerimden 2 adedini salona aldım.şu an çiçek tomurcukları üstünde.sizce domatesimin çiçeklerini dökmemesi için ne yapabilirim.saygılar |
Alıntı:
|
Sayın Bahtiyar,
Eklemiş oldugunuz resimdeki tüm domates lerden bende ektim.Çok güzel büyüdüler ama dedigim gibi burası geceleri -11 dereceye düşüyor 5 derece sogoga dayanamadılar. Bende içerie aldım ama sanırım güneşe ihtiyaçları var.Güneşli bie yere alırsanız durumu kurtarırsınız. |
Sayın bahtiyar, Adıyaman iklimi (merkez)Türkiye'de en güzel iklim kış için. Güney balkonlarda gömme ise fevkalade birçok bitkiler olur. Yeni yılınız kutlu olsun.,
|
Selamlar,
Balkonlarınız ne durumda. |
Balkoncular soğuklardan içerilere çekilmişler galiba.
|
5 Eklenti(ler)
bu da benim çiçekli, sebzeli, meyveli kış balkonum.
|
Dersan harika görünüyor,
Bu mevsimde bu yeşillikler insanaenerji verir. |
sayın suzan7 o resimdeki süsü narımı abaca?
|
Evet ağaçsevdalisi, o gördügün süs narı.Begendin mi?
|
Sayın dersan, aramıza hoş geldiniz. Balkonunuz muhteşem. Sabah sabah içim açıldı.O üçüncü resimde, köşede duran kot pantolon ağacı mı acaba? Onlardan bizim buralarda da çok var:D:D
|
Çok teşekkür ederim malbman. elimden geldiğince yapıyorum bir şeyler işte. "köşede duran kot pantolon ağacı mı acaba?" demişsin. benim annem yetiştiriyor bizim buralarda da kot pantolon minder ağacı :)))
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025