![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2008
|
Neden Balkon Bahçeciliğine Başlıyorum?
2,5 yıl önce evlenip İstanbul' a yerleştim. O zamana kadar deniz kenarında bir evde güzel bir sahil kasabasında yaşadım. Pazardan aldığımız mis kokulu domatesler, maydonozlar, çıtır biber ve salatalar benim için hayranlık duyulacak güzellikteydi. Çok şanslıydım 27 yıl boyunca bu güzel sebze ve meyvelerle beslenebildiğim için. İstanbul' a geldiğim ilk sene oturduğum semtte pazar kuruluyordu ve marketlerden sebze meyve almıyorduk. Ne yazık ki daha sonra başka bir semte taşındık. Şimdi burada ki bütün pazarları kaldırdılar. Onun yerine büyük manav reyonları olan büyük ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Hoşgeldiniz Sn Lezzetaşkı. Bizler de tıpkı sizin gibi düşünüp bu işlere gönül verip bu yollara düştük ve burada karşılaştık. Çok şey öğrenip Sn crocus_07 dediği gibi çok yorulacaksınız. Bazen başarılı bazen de başarısız (benim brokoli maceralarım) olacaksınız ama inanın aslında mutlu olacaksınız. Mutlu bir annenin çocuğu da mutlu ve sağlıklı olur. Hadi kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2008
|
Başarılı olmak tabi önemli de benim için en önemlisi toprakla haşır neşir olmak. TOprak kokusunu içime çekmek. OLsun uğraştırsın beni hiç önemli değil. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|