![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-02-2009
|
merhaba silbaştan, Dereotlarının yanındaki davetsiz misafir hardal çiçeği. Tohumlarını ezip sirkeyle karıştırırsan hardal sosu elde edersin. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-12-2011
|
[QUOTE=Emre İlhan;735585]Oğul otu zannettiğim bitkiler dereotu çıktı. [/QUSayın Emre İlhan benimde saksımda bahçe toprağı ile gelen bir dereotum varmış meğer yabancı ot diye kopardım attım.Halen çok pişmanım çünkü bugünlerde çimlenmesini dört gözle beklediğim dereotlarım intikam alır gibi inat ediyorlar dere otu görüntü olarak da tat olarak da harika bir yeşillik ben çok seviyorum bu yeşili.Düzenleyen sabırsız0606 : 30-01-2012 saat 02:22 Neden: eksik harf |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-04-2012
|
Merhaba arkadaşlar. bende dereotu yetiştirmek istiyorum. tohum olarak da organik tohum istiyorum. önerebileceğiniz bir marka var mı?hiç uğraşma gelişi güzel mısır çarşısının oradan al mı diyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-03-2010
|
bi paket vilmorin tohumunu 10L-lik saksıya ektim 3 haftada bu hale geldiler ama büyümüyolar veya büyüyemiyorlar mı çözemedim, 1.sıranın ortasındakiler yok oldular, her gün suluyorum fısfısla yetmiyor mu acaba toprak mı az geliyor kestiremedim; ![]() --- ![]() Düzenleyen tiryakki : 26-04-2012 saat 15:35 |
|
|
|
![]() |
|
|