![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2010
|
sayın hcgo, şu an elimde 4 fide kaldı. İkisi daha önce de söylediğim gibi daha hızlı gelişim gösteriyor, diğer ikisi ise hala nazlanıyor, yerinde sayıyor. Gövdeleri çok sağlam ve sağlıklı görünüyor. Yalnız benim biberlerin yaprakları bu günlerde sararmaya başladı. Nedendir, bilmiyorum ![]() ![]() Aşağıya 4 fotoğraf koyuyorum. İlk ikisi orta boy saksıda, daha hızlı gelişiyor dediklerim. Diğer ikisi de yerinde sayanlar. toprak, torf, cocopeat ve perlit karışımının olduğu köpük bardaklarda.. Zaten, saksılarda da aynı karışım var. Fotoğrafları bilerek yukarıdan çektim. Belki daha çok bilgi verir diye... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2016
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-06-2010
|
Alıntı:
Bugün öğleden sonra radikal bir karar verdim ve saksılarını yeniden değiştirdim. Bu sefer gübreli toprak oranını oldukça artırdım. Belki işe yarar, güzelce beslenirler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2016
|
Kesinlikle size katılıyorum topraktaki gübre oranını mutlaka yüksek tutmak lazım. Zira bu biberlerin ana vatanindaki toprak yapısı hakkında herhangi bir fikrimiz olmadığı gibi saksilarda yetistirmemizde çabası. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-07-2016
|
... Düzenleyen Senvedat : 01-05-2017 saat 22:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|