![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-11-2015
|
Alıntı:
Camarosa saksıda yetişir mi? Verdiginiz linkte en az 1000 adetlik satis var, daha az alınabiliyor mu? Kendim için 3-5 fide yeter açıkçası. Camarosa yediveren bir tür mü? Sanırım yediveren değil. Anladığım kadarıyla sadece nötr gün olanlar(Kabarla Aromas Albion) yediveren oluyor, kısa gün ve diğerleri yediveren olmuyor, doğru mudur? Bu mantıkla bakarsak yıl boyu çilek yemek için albion veya benzeri yediveren dikmek daha iyi olmaz mı? Bir uzman bilen beni aydınlatırsa çok mutlu olacağım. Düzenleyen ozgurke : 06-12-2015 saat 13:00 Neden: konuyla ilgili yeni bilgiler edindim, bu nedenle güncelledim. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-10-2015
|
Merhaba arkadaşlar, Çileklerim hastalandı sanıyorum Çilek hastalıkları sayfasına post attım ama görmediler muhtemelen. Bu posttaki fotoğraflara bakabilir misiniz rica etsem? Yaprakları gördüğünüz üzere büzüştü acaba neden? Evin içerisinde duruyorlar. Ev istanbulda, çok soğuk değil, pek kombi de yakmıyoruz henüz. Neden böyle yapmış olabilir? Son fotoğrafta gördüğünüz iste toprağı. Yüzeyinde böyle beyazlıklar var. Acaba onlar nedir? Musluk suyu döküyorum ara sıra, sudaki kireç midir? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Alıntı:
Çileklerinizi dışarı alın.. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-12-2011
|
Alıntı:
Çileklerini dışarı güneş gören bir yere koyarsanız duzelirler.Koku kurudukça sulayın.. Kok kısmındaki toprağı da bir çubukla kok kısma zarar vermeden karıştırınız.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| çıplak kök, çilek |
|
|