![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-12-2008
|
Manavda bu biber satışta olacak, ben "ondan" isteyeceğim tek sorun adamcağızın etiketine "penis biberi" yazması olacak öyle mi? Beyin biberi yazsaydı göğsümü gere gere alacaktım yani? Mahremiyet kişisel beden sınırında başlar, biberin böyle bir talebi varsa biz o sınırı aşıyor muyuz yani şimdi? Bırakın bilimsel adını, Türkçe adını bile bilmeden fide, fidan satıcıları varken, bu bitkinin adına takılmak tabusal bir yaklaşımın negatif sonucu. Böyle bir ürün var, çimleniyor, meyve veriyor ve yeniyor; benim için olay bitmiştir. Lokal ahlak anlayışıyla biyolojik yokediciliğe çanak tutamam... |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
-
Giriş Tarihi: 13-09-2008
|
Problem bilimsellik adına her şeyi normal görmek. diye düşünüyorum.Bilimsel olarak doğrudur diye penisli ,vajinalı ,popolu ,isimlerle konuşmayı normalleştirmek anormal olur.Dışkıya benzeyen yemeği bilimselliğe bulaştırıp, boklambaç demek gibi bişey bu. Veya bilimsel olarak vücud var deyip, çıplak gezmek normaldir gibi bir sonuca gitmek gibi. Ayrıca dikkattimi çeken diğer bir konu (yanılıyor olabilirim) Gülerin bahçesinden diye gösterilen resmin aynısı başka sitelerde var.Ya burdan alınmış.veya burdakiler ordan almış .Kasıt ve raiting kokusu var gibi..Bu son yazdığım doğru ise bu siteye yakışmamış. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ( Mesajlara aynen katılanlarınki silinmiyor benim bir önceki katılmadığım için silindi. Eğer ifade bildiren ikonlarla ilgili bir sıkıntı varsa bu ikonlar kullanıma niye açık ya hu ??? ) |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İkonlar konulara ifade katmak için kullanılır. Mesajınızın ne mana ifade ettiği görülebilsin diye açtım. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|