![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2008
|
ben geçen yıl ekmiştim portakal kadar 3 adet karpuzum olmuştu ama sulamayı üstten yaptığım için karpuzların altında çok su kaldı sanırım ondan dolayı çürüdüler bence sulamayı kök kısmına yakın yerden yapıp meyvenin ıslanmasını engellemelisiniz diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum çimlendireceğiz diye canımız çıkıyor,yetmiyor,fide olsunlar diye gözünün içine bakıyoruz. Bugün köyden eşimin annesi gelmişti,biraz öncede yanıma uğradılar,işyerine. Bana ne dese beğenirsiniz; ''Uğur karpuzları nezaman ektin,haberimiz olmadı,maşallah hemen büyümüşler'' Yok yahu ne karpuzu dedim,aynen dumur olmuş vaziyetteyim. Arka bahçede asmamım ve limon ağacımın dibinde yetişen 5 tane karpuz fidesi varmış bilmiyorum artık geçen yıldan mı kalma,yoksa geçen hafta turfanda karpuz almıştım,söylemesi ayıp.Herhalde biyerlerden çekirdekler oraya atılmış.Ehhh ne yapıcaz onlarıda bakıcaz artık.****** saksı içinde değil,bol gübreli kapkara bir toprak,belki büyürler.Nasip işte,uğraşırsın olmaz,bırakıcaksın kendi haline. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|