![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
sevgili dersan..maşallah bitkilriniz bulundukları ortamı çok sevmiş tabi ilginizide. sevgili aaylin.. hayırlı olsun bende daha önce mahon67 dostumdan domates ve biber çeşitleri alıp ektim ve ürün aldım.bir kısım domates tohumlarını bu hafta nasipse ekeceğim.yanlız henüz erken değilmi şaşırtma işlemi için.bence biraz daha büyümelerini bekleseniz daha iyi sonuç alacağınızı düşünüyorum. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Bahtiyar; saksıdakileri şaşırtmayacağım zaten. Küçük bardaktakileri de şaşırtmam Mart ayını bulur, malum tadilat ve taşınma işlerim var. O zamana kadar da biraz daha büyürler. Bardaktakiler yine saksıya şaşırtılacak çünkü kız kardeşim de evin içinde yetiştirecek. Evi kaloriferli olduğundan bir problem olmayacağını düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu.
|
sevgili aaylin ben 4 adetdomates fidanı ektim çokta güzel oldular ancak güneş yetersiz ve hava akımı içerde olmadığı için çiçekler döllenmeden tek tek döküldü.kulak temizleyicisiylede süni dönlenme de fayda vermedi.domateslerim yeşil ancak yapılacak tek şey sanırım havaların ısınmasını beklemek. saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|