agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Balıklar
(https)

Beğeni Düzeni16Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-11-2007, 17:39   #1
Ağaç Dostu

limon's Avatar

Giriş Tarihi: 14-03-2007
Galeri: 637
Hakan bey Elinize sağlık. Sizin akvaryumunuzu görünce bir anım geldi aklıma. Sizlerle de paylaşmak istedim.
Bir ara akvaryuma 10 kadar salyongoz almıştık ancak iki günde içleri boşalmıştı. Balıklar yedi herhalde diye düşünmüştük, nedenini pek araştırmadık.

4 Adet Silver Shark'larımız çok büyüyüp özellikle geceleri diğer balıklarımızı rahatsız edince akvaryumcuya götürüp yerine bir kaç balık almıştım. Latincesini bilmediğim akvaryumcunun Afrika Balığı diye sattığı ufacık şirin, uzun bıyıklı bir balığı fazla büyümeyeceği garantisini alarak almıştım. Aradan 8-9 ay geçti bana fazla büyümez diye sattığı balık ona verdiğim balıklarımın iki kat büyüklüğüne ulaştı.

Bir sabah, 2 vantuz ve 4 melek balığının akvaryumda değil de afrika balığının midesinde olduğunu gördük. Midesi inanılmayacak derecede şişmişti. Hemen kapaklı bir kovaya koyarak bu balık büyümez diyen akvaryumcuya geri götürdüm balığını. Afrika Balığı'nın yerine yuttuğu balıkların fazlasını aldım. Böylece bazı akvaryumcuların sattıkları balık türlerini pek tanımadıklarını anlamış oldum

gokcegokce beğendi.
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025