agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Balık Yemekleri (Deniz Ürünleri)
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-12-2010, 19:23   #3
Ağaç Dostu
 
yaşar kaptan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-11-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 105
Sayın Malina ege de bahsettiginiz balık çorbasının çok çeşitleri ve çok farklı yapılış şekilleri var. Hangisinden söz ettiginizi tam anlayamadıgımdan yazamadım, ancak size çok keyifle yiyebileceginiz bir balık tarifi verebilirim.

LİMONLU LEVREK..

Bugulama gibi ama tam degil.. Ortaboy bir levregi pişireceginiz bir kaba koyun, üzerine yeterince (istediginiz kadar) sızma zeytin yagı ve koydugunuz yagın yarısı kadar limon suyu, biraz kara biber biraz tuz ve balıgın kenarlarınada 4.5 halka kalamar koyup kapagı kapatın.

Orta ateşte 10-13 dakika pişirin, balık saldıgı suyu çekmemeli. .Kesinlikle bugüne kadar levregi bu tad da yememiş sinizdir. Bir deneyin

yaşar kaptan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025