![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-05-2012
|
merhaba, yorumlarınız için teşekkür ederim. bonzaime ofiste bakmayı planlıyordum ama dünkü durumdan sonra eve götürdüm. akşam sararan yaprakları temizledim. zaten hafif dokununca cogu sarı yaprak dokuluyordu. bundan sonra herhangi bir budama vs işlemi yapmam gerekiyormu? gerekirse budamayı ne şekilde ne zaman yapmamı önerirsiniz? dun aksam toprak kurumak uzereydı, saksı altındaki deliklerden parmaklarımı soktuğumda az nemli olduğunu farkettim. duşta yağmur şeklinde biraz suladım, fazla ıslanmadan suyun altından çektim. sabah baktığımda yapraklarında yeni sararmalar yoktu. pencerenin onune sureklı gunes almayan aydınlık bır yere koydum. bu haftasonunu atlatırız diye dusunuyorum ![]() bu arada dun yaprakları temizlerken kucuk seffafa yakın beyaz bir orumcek gordum agacımda, yakalamaya calısırken elımden kacırdım. cok aradım ama bulamadım. orumcekten nasıl kurtulabılırım, zararları nelerdir? bundan sonraki aşamalarda her gece az su ile sulamam yeterlimidir? sulamanın incelikleri nelerdir, her yerde farklı bırsey goruyorum. gübrelemeden bahsetmiştiniz. gubreleme nasıl yapılacak? vitamin kullanmamın faydası varmıdır? teşekkürler Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bakım, bonsai, gürgen, kuruma, yardım |
|
|