![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gönder hayvan gübresi yapısı itibari ile etkli bir toprak iyileştirici ve organikyaşam acısnda iyi bir ortam sağlar. Tek sorun bu gübrenini kökleri etkilememesi için iyi fermante edimiş ve bekleiş bir gübre olması gerekir. BU gübreyi yarıyarıya bahce toprağı ile karıştırarak kulanmanız mantıklıdır. Ayrıca hayvan gübresinin bir miktarda dezenfekte olması daha iyi olaçakdır. Çünkü sağlıklı bir ağaçda sorun çıkaraçak hastalıkları taşıması mümkündür. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim Bonsaisan. Burada en kücük fidanin 50 euro gibi bir fiyata satildigini düsünürsek en iyi sekilde korumakta fayda var diyorum. Ancak burada hemen her bahcede Acer palmatum var ben de bu gözlemime dayanarak benim bahcemde de saglikli bir sekilde yasayacagini ümit ediyorum. Oglumun anneler günü hediyesi olmasi onu daha da degerli kiliyor. Simdi sizlerden aldigim bilgilere göre tohum zamanini bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2008
|
Sayın çiçeksever merhaba, Sayın hocam çok güzel açıklamış dillerine sağlık ben size demiştim.Hocalarımız daha iyi bilir diye ayrıca size de teşekkür ederim bu konuyu açtığınız için sizin sayenizde ben de yeni birşeyler öğrenmiş oldum. Ağacınız çok güzel ona iyi bakın Saygılarımla Burhan GÖNDER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2008
|
Hacm ***, Çok teşekkür ederim.Ben demiştim üstadlar daha iyi bilir diye.Hocam ayrıca teşekkür ederim bu bilgileri de hemen not alıyorum bana da çok güzel bir bilgi arşivi oluyor.Sayın çiçeksever de sizin sayenizde net olarak öğrenmiş olurken ben de tam olarak öğrendim. Valla hocam Hz.Ali demiş ya bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diye ben de ne desem azdır.diğer tüm arkadaşlar da bence aynı fikirde İlginiz sabrınız ve verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkürler. Saygılarımla Burhan GÖNDER |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|